Informații despre clinicile stomatologice și serviciile solicitate în pandemie

Publicat pe 10 Noiembrie 2020
Am văzut cu toții vedete sau artiști cu dinți perfecți și nu doar o singură dată ne-am dorit să putem arăta ca ei atunci când zâmbim. Este adevărat că nu toți avem resursele artiștilor, dar, uneori, soluțiile sunt mai accesibile decât am crede. Trăim într-o lume în care frumusețea și estetica de top nu mai sunt doar apanajul oamenilor cu foarte mulți bani. Dinții frumoși și perfecți ce formează zâmbetul de milioane la care ai tânjit e foarte probabil sa fie realizați cu fațete dentare.

Dacă iei în calcul acest tip de tratament, este recomandat să te documentezi nu doar de pe un blog. Trebuie să ai o discuție cu medicul tău stomatolog pe subiect. Ar fi bine să știi ce sunt fațetele dentare și în ce situații sunt soluția potrivită pentru tine.

● Fațetele dentare reprezintă componente confecționate într-un laborator dentar și care sunt apoi aplicate pe suprafața dintelui de către medicul stomatolog, pentru a îmbunătăți aspectul general al danturii.

● Nu sunt similare cu albirea dentară și pot schimba radical atât culoarea dintelui, cât și forma sau poziția acestuia.

● Mai mult, nu sunt componente funcționale, deci nu te ajută în niciun fel în masticație, nici nu întăresc dinții afectați de carii dentare.

● Fațetele dentare nu sunt coroane dentare, deși sunt confecționate din materiale similare deoarece au scopuri diferite. Coroanele dentare acoperă în totalitate dintele pentru a-l reface sau proteja, pe când fațetele dentare au un scop pur estetic.

● Aplicarea fațetei dentare este de cele mai multe ori un proces ireversibil, adică odată puse, nu mai poți zâmbi fără ele. De cele mai multe ori dinții sunt șlefuiți înainte de aplicarea fațetelor, iar acest lucru afectează aspectul dintelui. De aceea, nu mai poți sta fără fațete odată ce ai șlefuit dinții, mai ales când vine vorba de cei frontali. Dacă îți cade o fațetă, o păstrezi și mergi cu ea la medicul stomatolog pentru a o reaplica pe dinte.

Prin urmare, nu oricine își poate pune fațete dentare, așa cum nici oricine nu are nevoie de exemplu, de un tratament paradontoza.

Fațetele dentare sunt recomandate în următoarele situații deosebite:

1. Culoare neplăcută: dinți pătați în profunzime, iar albirea dentară nu mai oferă rezultate, culoare neuniformă sau nesatisfăcătoare.

2. Formă neplăcută: dinți ascuțiți, dinți mici cu spații mari interdentare, închiderea spațiilor dintre dinți și a strungărețelor, dinți ciobiți sau sparți.

3. Poziție inestetică: dinți răsuciți, dinți băgați înăuntru, dinți ieșiți în afară.

Fațetele dentare le oferă pacienților un avantaj imens, deoarece le aduc rezultate perfecte într-un timp foarte scurt, fără dureri și proceduri înfricoșătoare, la preturi accesibile. De exemplu, chiar și cu un salariu mediu, îți poți permite să mergi la stomatologie în București, (nu neapărat la Hollywood) și să ieși de acolo cu un zâmbet până la urechi folosind tocmai acest tratament inovator - dacă și medicul tău dentist consideră că e potrivit pentru tine.

Domenii: Lifestyle

DIGITAL KAIZEN SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!