Îngrijește-ți tenul cu suplimentele de colagen

Publicat pe 11 Decembrie 2020
Tot mai des auzim de colagen ca ingredient în multe produse de îngrijire a pielii sau suplimente. Te-ai gândit vreodată ce este și ce face pentru pielea ta colagenul? Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru care ajută la menținerea rezistenței și elasticității pielii.

Acesta reprezintă 30% din totalul proteinelor din corpul nostru. Corpul tău încetinește producția de colagen pe măsură ce îmbătrânește, ceea ce duce la îmbătrânirea pielii. Alte motive pentru epuizarea producției de colagen se pot datora poluării, stresului, consumului de zahăr, fumatului etc. Există multe produse de înfrumusețare, precum și suplimente ce stimulează producția de colagen în corpul nostru. Deci, să citim mai departe pentru a afla despre rolul său în îngrijirea pielii.

Comanda de aici colagen, intr-un pachet avantajos de Colagen Bio LifeNRG!

1. Îți tonifică pielea:

Colagenul accelerează producția de proteină numită elastină, care ajută la îmbunătățirea elasticității pielii. Ajută la întărirea pielii și previne, de asemenea, lăsarea acesteia. De asemenea, elastina repară țesuturile pielii și ajută la accelerarea procesului de reînnoire a celulelor, care, la rândul său, îți revigorează pielea, făcând-o tânără și fără riduri.

2. Face pielea strălucitoare:

Colagenul din corp oferă rezistență și elasticitate pielii. Acești doi factori sunt necesari pentru prevenirea deteriorării celulelor pielii. De asemenea, vă face pielea să arate plină și strălucitoare. Prin urmare, atunci când există o creștere a nivelului de colagen în corpul nostru, aceasta se reflectă cu siguranță la nivelul pielii, deoarece începe să arate super strălucitoare.

3. Îmbunătățește textura pielii:

Proteinele din corpul tău ajută la îmbunătățirea texturii pielii, iar colagenul reprezintă 30% din totalul proteinelor din organism. Proteinele din corpul tău repară țesuturile pielii și favorizează creșterea celulelor noi. Aminoacizii din corp ajută la menținerea celulelor pielii hidratate, deoarece împiedică uscarea pielii. De asemenea, îți face pielea super moale, sănătoasă și tonifiată.

4. Protejează pielea împotriva oxidării:

Colagenul din corp previne oxidarea radicalilor liberi din piele. Ce s-ar întâmpla în caz contrar? Aceștia ne-ar deteriora pielea și ar provoca pigmentarea ei. Pe de altă parte, dacă radicalii liberi depășesc nivelul colagenului, atunci pot inhiba producția de colagen și pot deteriora celulele sănătoase ale pielii.  

În afară de aceste beneficii pentru frumusețe și dietă, colagenul sprijină sănătatea intestinelor, ajută funcționarea inimii, întărește oasele și este de folos în bolile articulare.

Pune preț pe sănătatea și frumusețea ta! Alege suplimentul Colagen Bio LifeNRG de la Romherba!

Domenii: Farma

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!