Inregistrare domeniu web pentru afacerea ta

Publicat pe 6 Mai 2019
Motive pentru care sa folosesti o extensie de domeniu web pentru afacerea ta

Este timpul sa ne oprim din a mai umple internetul de tot felul de cuvinte care nu au nici un sens si nu se regasesc in dictionar. De asemenea, a venit timpul sa se renunte la insertiile de vocale, litere in plus, semne de punctuatie doar pentru a gasi un nume de domeniu web disponibil care sa se potriveasca afacerii online.

Smart-Hosting.ro ofera noile extensii de domenii web stau drept marturie faptului ca din ce in ce mai multi antreprenori au ajuns la concluzia ca incep sa inteleaga faptul ca acestea ajuta la o conversie mult mai buna si in mod implicit la cresterea vanzarilor.

Dar in afara de avantajele pe care le poate aduce o extensie de nume de domeniu diferita fata de cele generice cu care ne-am obisnuit mai exista numeroase alte motive dintre care vom vorbi despre cele mai importante.

Disponibilitatea numelui de domeniu o poti cauta pe smart-hosting.ro

De multe ori se intampla sa iti alegi cu nume de domeniu, sa zicem ca ti-ai fi dorit ca website-ul tau sa se identifice cu numele companiamea.ro insa, acesta este luat. Ai la dispozitie numeroase nume de domenii din care sa alegi. De exemplu, poti sa alegi companiamea.blog sau compania.restaurant etc. Sau daca esti un fotograf de succes in loc sa iti alegi un nume de domeniu obisnuit poti opta pentru extensia .photography, un jurnalist poate sa foloseasca extensia .press sau .journalist sau se poate opta pentru domenii generice precum .online, .tech si asa mai departe.

Costuri

Si diferentele de pret conteaza foarte mult. Ca de exemplu domeniile internationale asa cum este cazul .com domeniile din 3-4 litere, cuvinte foarte cunoscute cel putin in limba engleza sunt considerate domenii premium care se pot vinde chiar si la cateva mii de dolari anual. In schimb, acelasi nume poate avea o extensie diferita si sa fie vandut la un pret onorabil.

Pana la urma numele de domeniu daca este foarte bun si usor de memorat extensia acestuia este mai putin importanta intrucat se va crea un nume de brand unic in mediul online.

Motoarele de cautare adora extensiile de domenii noi si inovatoare

Se fac in permanenta cercetari cu privire la noile extensii daca reusesc sa aduca o crestere in clasamentul SEO. Daca, de exemplu alegi un nume de domeniu precum companiamea.marketing atunci in momentul in care cineva va cauta pe Google cuvantul marketing atunci iti va gasi compania pozitionata printre primele rezultate de cautare.

 Astfel, brand-ul tau va deveni unul original si vei putea sa iesi din multime cu un nume de domeniu care iti apartine in totalitate. Vei putea sa te bucuri de toate avantajele unui brand bine pus la punct. Schimbarea numelui de domeniu se poate realiza daca ai deja unul generic si doresti sa iesi in evidenta prin ceva mai original. Insa, daca vrei sa folosesti o extensie precum .blog atunci trebuie sa tii cont ca aceasta poate sa fie folosita numai pentru sectiunea de blog pe care o administrezi.

Asa ca te sfatuim sa apelezi cu incredere la smart-hosting.ro. Cu servicii web de calitate oferite din anul 2006 ai garantia unui lucru bine facut. Fie ca vorbim de inregistrare domenii, web hosting, realizare site web, promovare pe internet, certificat de securitate SSL, server dedicat, vps, colocare server, cei de la smart hosting sunt cea mai buna alegere.

Domenii: IT

Smart Hosting SRL

Oferim servicii web inca din anul 2006 .Web Hosting oferit pe servere ultra-performante IBM,cu procesoare de 2,8Ghz(X5660 24-Core) Iti oferim, gratuit, certificat de securitate SSL, pentru orice...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →