Intero Cloud Management lansează softul de management medical InteroCloud Practice Management, solutie software medicala online

Publicat pe 8 Octombrie 2017
Intero Cloud Management a anuntat astazi lansarea primului sau sistem de management online pentru clinici si spitale: InteroCloud Practice Management bazat in cloud.

Intero Cloud Management a dezvoltat un sistem software 100% online, accesibil de pe orice dispozitiv si din orice locatie, care va oferi medicilor instrumente puternice pentru a face managementul afacerilor din domeniul asistentei medicale mai eficient si mai putin costisitor, reducand erorile si, in cele din urma ajutand la oferirea de servicii de calitate pacientilor.

Directorul general, Bogdan Zecheru, a comentat: "Clienții nostri au continuat sa ne spuna ca sistemele de tipul softurilor medicale disponibile astazi pe piata nu raspundeau nevoilor lor, erau prea greoaie sau nu furnizau functionalitati specifice necesare pentru o anumita specializare medicala. Noi am raspuns acestei cerinte cu InteroCloud Practice Management.”

InteroCloud este un soft medical care poate fi si personalizat la cerere. Solutia online include un sistem sofisticat de management al cabinetului sau clinicii medicale, un modul de programari foarte usor de folosit si extrem de eficient, cu integrare SMS, modul evidenta pacienti cu istoric medical complet, antecedente medicale, fisa pacientului, evidenta consultatii, servicii medicale, si gestiune de produse. Consideram, pe baza discutiilor cu clientii, ca am construit un produs complet cu o cerere substantiala in piata. Un diferentiator cheie este capacitatea noastra de a dezvolta in continuare platforma, pentru a acoperi absolut toate necesitatile de administrare ale clinicilor si spitalelor din Romania si nu numai. 

Directorul executiv, Adrian Zala a comentat: “Raportul calitate-pret este absolut uimitor, pentru ca am reusit sa lansam in piata un produs extrem de eficient la un cost foarte avantajos. Practic, tariful este unul transparent si include un abonament lunar, la un cost de numai 79 de lei pe luna. Totodata, clientii nostri au avantajul ca atat suportul tehnic cat si absolut toate update-urile vor fi gratuite pe toata perioada contractuala.” 

InteroCloud se asteapta sa continue sa introduca noi produse si sa faca upgrade-uri pe baza a ceea ce clienții nostri au si vor continua sa ne comunice in saptamanile si lunile urmatoare. Suntem incantati de viitorul nostru si indemnam angajatii, actionarii si clientii nostri sa urmareasca progresul nostru la www.interocloud.ro

DESPRE INTERO CLOUD MANAGEMENT

Intero Cloud Management este un furnizor de solutii medicale IT. Intero Cloud le ofera medicilor, si altor furnizori de asistenta medicala utilizarea unei platforme sigure, care sa respecte standardele actuale privind securitatea și interoperabilitatea. InteroCloud ajuta medicii si stomatologii sa renunte la inregistrarile pe hartie, transformanu-le in inregistrari electronice.

Domenii: IT

Intero Cloud Management SRL

Intero Cloud Management este o companie cu capital privat romanesc, furnizor international de servicii IT si solutii software bazate in cloud si ne concentram atentia asupra serviciilor software...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →