Ținuta office: cum o scoți din anonimat?

Publicat pe 16 Septembrie 2021
Majoritatea locurilor de muncă cer o ținută office feminină, elegantă sau smart-casual. După această perioadă, toată lumea își dorește să iasă din anonimat, iar vestimentația pentru job este un prilej ideal.

Chiar dacă hainele office trebuie să inspire profesionalism și seriozitate, nu este interzis să îmbogățești piesele cu accesorii sau haine ce îți pun în evidență personalitatea.

Dacă vrei o ținută business, trendy și cool la locul de muncă, care să întoarcă toate privirile atunci când intri în birou, atunci iată ce poți face!

Creează un contrast între machiaj și ținută

Dacă îți dorești o vestimentație minimalistă, fie ea din două piese, pantalon, fustă sau o rochie elegantă și vaporoasă pentru zilele călduroase de vară, și vrei să fii în centrul atenției atunci când bei cafeaua alături de colegii tăi, atunci alege un machiaj aparte.

Folosește o cremă de față hrănitoare și cu pigment potrivit pentru tonul și subtonul pielii tale de aici https://www.sephora.ro/machiaj/ten/crema-bb-cc, pentru ca fața ta să fie hidratată și să aibă un aspect uniform și plăcut, alături de un ruj nude și un machiaj cu eyeliner fin.

Pe de altă parte, poți avea o ținută chic și colorată, însă un machiaj pastel și timid pentru a crea contrastul perfect! Alege o fustă sau o pereche de pantaloni cu model simplu, alături de o bluză cu design viu, nuanțat și trendy. Ai grijă ca restul accesoriilor și piesele vestimentare să se potrivească la culoare sau material, astfel încât să ai un aspect elegant și totodată jucăuș.

Înfrumusețează ținuta office cu bijuterii

Vestimentația office poate prinde viață cu ajutorul accesoriilor și bijuteriilor. De exemplu, dacă vrei să ieși din anonimat poartă o piesă roșie, precum o cămașă, la care poți asorta un set de bijuterii: colier, cercei și brățară din granit.

Pe de altă parte, dacă vrei un aspect deosebit și rafinat, însă fără foarte multe accesorii, atunci poți opta pentru un colier „de suflet”, oferit de o persoană dragă. Indiferent de bijuteriile alese, vei ieși din anonimat prin povestea sau frumusețea lor!

Folosește cel mai important accesoriu: parfumul

Parfumul este accesoriul invizibil pe care-l poți purta la orice eveniment special din viața ta, dar zi la activitățile de zi cu zi, precum programul de la locul de muncă. Cu un parfum de calitate și plăcut mirositor îți va fi greu să prinzi un moment de repaus deoarece toată lumea va dori să stea în preajma ta! Încearcă esențele și aromele care ți se potrivesc, fie acestea florale, fresh, orientale sau fructate!

Alege modele jucăușe de vestimentație

Dacă locul de muncă îți permite să îmbini stilul business cu cel urban casual, atunci cea mai bună metodă prin care poți ieși din anonimat este tricoul! Tricoul este deja una dintre piesele de rezistentă pentru smart-casual, însă se preferă cele cu design simplu sau monochrome.

Pentru un look chic și trendy, alege un tricou cu mesaje sau poze amuzante, precum pisici cu ochelari sau mesaje funny din domeniul în care lucrezi. De exemplu, dacă lucrezi în domeniul IT, încearcă mesaje precum „Take a <br>”, „Come to the nerd side. We have Pi”, sau „You are the CSS to my HTML”.

Nu dai greș cu Little Black Dress

Little Black Dress este o piesă vestimentară atemporală care va întoarce întotdeauna privirile celor din jur. Indiferent de modelul acesteia, rochia te va scoate din anonimat numaidecât, iar toți colegii tăi îți vor admira ținuta. Alege o pereche de pantofi eleganți și un set de bijuterii discrete pentru un look vintage și trendy deopotrivă.

Deoarece îți dorești să te afirmi la locul de muncă și să ieși din anonimat, încearcă să ai în vedere sfaturile oferite. Nu uita că printr-o atitudine pozitivă și prietenoasă vei capta, de asemenea, atenția și încrederea celor din jurul tău!

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!