Învârte globul și oprește-l cu Travelmood.ro

Publicat pe 20 Martie 2018
Lansat de curând, Travelmood.ro este un site inedit pe piața de turism din România, ce propune o nouă abordare în planificarea vacanței, indiferent de destinația aleasă. Sursă de informație, dar mai ales de inspirație, platforma de turism 100% românească se axează pe experiențele de călătorie care pot fi trăite de călători în funcție de tipul de sejur pe care și-l doresc în diferite momente din viața lor.

Cu alte cuvinte, pornești în călătorie cu entuziasm, învârți globul și îl oprești cu Travelmood.ro, urmându-ți pasiunile și felul în care vrei să te simți într-un sejur autentic, alegând unul dintre cele șapte travel mood-uri pe care ți le propune platforma:

· activ;

· aventură;

· evadare;

· explorare;

· mixt;

· relaxare;

· romantic.

De aici încolo, te lași purtat de trăirile care contează cu adevărat pentru tine, fie că-ți dorești o vacanță activă, în care ai chef să explorezi o destinație în cel mai mic detaliu și să trăiești toate experiențele, atracțiile și activitățile locale pe care poate nici nu le gândeai ca fiind posibile, fie că vrei doar să te relaxezi, să te răsfeți sau pur și simplu să te bucuri de frumusețea destinației exotice.

Pentru fiecare stare pe care ți-ar plăcea să o trăiești în vacanță, platforma îți este alături cu mulțime de idei de călătorie, printre care poți naviga intuitiv și cu ușurință. Astfel găsești toată inspirația de care ai nevoie pentru a-ți construi propriile itinerarii, pornind de la tururi de vizitare, activități și experiențe pe gustul tău, care te poartă într-o aventură de neuitat.

Fiindcă în asta constă premiera pe care o aduce această nouă platformă de turism în România. Toate cele șapte mood-uri de călătorie reprezintă, fiecare în parte, o călătorie în sine prin lume, centrată pe emoțiile pe care vrei să le simți!

Trebuie să recunoaștem că fiecare își dorește lucruri diferite și are așteptări diferite în momente anume, oricare ar fi destinația aleasă. De aceea site-ul își propune să acopere toate nevoile călătorilor pasionați și vine în întâmpinarea lor cu o serie de informații suplimentare utile. De la apartamente, case de vacanță și hoteluri ce pot fi rezervate, până la servicii de închirieri auto sau opțiuni de zboruri în momentul planificării vacanței, toate detaliile unui sejur reușit sunt disponibile într-un singur loc. Ceea ce înseamnă că poți profita și de ponturi de călătorie prețioase, într-o secțiune distinctă a site-ului, sau că poți beneficia de cele mai bune oferte, în funcție de travel mood-ul ales.

Pentru că libertatea fiecăruia de a călători așa cum visează este fundamentală, nici o idee de vacanță de pe site nu este mai importantă decât alta, fiecare fiind prezentată în așa fel încât să acopere o gamă cât mai mare de experiențe de călătorie și să ofere surse de inspirație dintre cele mai inedite. Așa că, dacă îți dorești, de exemplu, să descoperi idei de vacanță în destinații inedite sau să cauți activități romantice pe care să le trăiești alături de persoana iubită într-un colț retras de lume, ai parte de o mulțime de informații practice, atent curatoriate de călători experimentați, care îți îndrumă alegerile.

Intră pe Travelmood.ro și lasă-te purtat, pentru prima dată, într-o aventură în lumea ideilor inedite de vacanță, indiferent unde decizi să oprești la un moment dat globul pe care îl explorezi!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!