Investitia in buldoexcavatoare poate fi un pas important catre lucrari terminate mai rapid pe santiere

Publicat pe 2 Noiembrie 2017
Buldoexcavatoarele le intalnim pe orice santiere. Sunt puternice, au design compact, sunt rezistente, se pot deplasa rapid dintr-o zona in alta si chiar dintr-un santier in altul, operarea lor este simpla, se pot repara cu usurinta si functioneaza fara probleme foarte multi ani.

Avantajele buldoexcavatoarelor tin de numarul mare de modele disponibile la preturi bune, de raspunsul rapid la orice comenzi, de motoarele puternice, cu randament bun, de confortul oferit in cabinele lor, etc. De asemenea, mai putem adauga fiabilitatea si usurinta depozitarii cand nu sunt folosite, calitatea materialelor din care sunt realizate, precum si intretinerea lor fara costuri prea mari.  

Dotarea parcului auto cu buldoexcavatoare de calitate se poate face foarte simplu, prin achizitii online, acolo unde si ofertele sunt mai bune si preturile pot fi chiar negociate daca se cumpara mai multe buldoexcavatoare. Ca sa aiba rost investitia initiala, este bine sa va orientati catre firme care pun la dispozitie mai multe variante de buldoexcavatoare, firme cu ani de experienta in spate care pot oferi si informatii tehnice complete despre performante si intretinere.

Firmele care vand buldoexcavatoare aduc, in general, vehicule din strainatate, au contracte cu producatori de top, ofera garantie si livrare rapida. In functie de nevoile fiecarui client se pot livra buldoexcavatoare mai mari sau mai mici, cu o cabina dotata cu toate instrumentele moderne de operare care asigura atat confort, cat si siguranta in momentul utilizarii lor pe santiere.

Buldoexcavatoarele Cukurova de la Gradinariu isi fac treaba repede si bine

Gradinariu este printre putinele firme care au in oferta noile utilaje de constructii marca Cukurova, cu o distributie optima a greutatii si cupa puternica, simplu de operat si de intretinut. Greutatea lor operationala ajunge la 9.7 tone, se sapa cu ele si la sase metri adancime, greutatile ridicate ajungand la 3.5 tone, inaltimea maxima suportata fiind de trei metri.

Firma asigura si accesorii pentru buldoexcavatoare, precum cupe cu capacitati mai mari sau mai mici, cupe pentru materiale dure sau pentru materiale usoare, furci stivuitor si sisteme de cuplare rapid si ciocan hidraulic. Pentru toate buldoexcavatoarele vandute gasiti si piese de schimb care pot fi inlocuite in service autorizat, pentru piese primiti documentatie tehnica completa si consultanta de specialitate. Ofertele sunt personalizate, se ofera solutii tehnice personalizate pentru toti clientii, orice utilaj de constructii are si garantie.

Consultanta de specialitate este asigurata de echipa Gradinariu, formata din oameni cu experienta in domeniu si idei adaptate nevoilor reale ale clientilor. Mai multe detalii tehnice despre ofertele Gradinariu puteti gasi pe site-ul oficial, alaturi de fotografii relevante si gama completa de servicii puse la dispozitie.


SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!