Investment Ready Program - a cincea ediție

Publicat pe 22 August 2017
Cea de-a cincea ediție a Warmup-ului Investment Ready Program are loc în acest an pe data de 6 septembrie, la sediul partenerilor de la Bursa de Valori București.

În cadrul atelierului maraton, care se va desfășura pe durata întregii zile, 20 de startup-uri vor învața de la echipa de mentori și investitori din Viena cum să își construiască un model solid de afaceri pe baza căruia să se poată extinde, iar cele care demonstrează cel mai înalt potențial vor fi selectate pentru a participa la Investment-Ready Academy, la Viena.

Puteți înscrie orice proiect sau idee de impact la acest eveniment, în limita locurilor disponibile, în formularul din josul acestei pagini.

Ca și în edițiile anterioare, la atelierul din 6 septembrie se va lucra intensiv pe parcursul întregii zile: familiarizarea antreprenorilor cu conceptele Investment Ready, Business modeling, fund-raising si pitching, feedback și asistență de la investitori experimentați și conexiuni cu investitorii locali, training profesionist din partea echipei de mentori din Viena. Totul sub un unic learning design marca Investment-Ready Program.

Deși în medie doar două startup-uri pe an au fost selectate din România pentru Investment-Ready Academy, pentru majoritatea celor peste 80 de participanți în edițiile anterioare, acest atelier a reprezentat o supradoză de mentoring, training și networking, la prețul unei ore de consultanță.

Până în acest moment avem confirmată participarea partenerului Alterra Impact Finance Jan K. Verweyen și a fondatoarei Freims: contemporary consulting, Emersense și Impact Hub Vienna, Alexis Eremia.

Printre invitații care au mai participat la edițiile anterioare și care urmează să ne confirme și anul acesta participarea se numără directorul general al BVB Ludwik Sobolewski, Robert Knapp, investitor și antreprenor de succes la nivel european, Andreas Fuhrman, fost CEO al companiei Henkel și în prezent implicat in proiectul Profit.ro, Nikolaus Hutter, fondatorul și liderul rețelei de investiții Toniic, unii dintre cei mai cunoscuți investitori Români precum Sergiu Negut, Dan Mihaescu sau Sergiu Roșca.

Și în acest an, atelierul este organizat de Matei Dumitrescu, reprezentantul în România al Investment Ready Academy, membru al asociației de investitori Techangels, cu o vastă experiență antreprenorială și de investiții și mentorat adresat startup-urilor. Este primul român care a participat la cursurile academiei la Viena și care a organizat în România, începând cu 2014, programul Investment Ready pentru a facilita și altor startup-uri acces la mentorat și finanțare internațională.

Despre Investment Ready Program

  • Fondat în 2011 
  • Peste 1000 de startupuri evaluate
  • Sute de participanți la Warmup-uri
  • 77 Alumni ai Programului Complet
  • Program desfășurat în 14 țări
  • 15000 EUR – valoarea suportului oferit fiecărui participant
  • 3.800.000 EUR – capital atras de către participanți

Mai multe informații despre program sunt disponibile pe site-ul oficial al programului, http://investment-ready.org/

Formularul de inscriere precum și date suplimentare despre Warm-Up le gasiti la: http://mateidumitrescu.biz/investment-ready/

Domenii: Antreprenoriat

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →