Isoterm (re)prezintă evoluția în izolații

Publicat pe 29 Iulie 2019
Evoluția tehnologică în domeniul construcțiilor a influențat și materialele și tehnicile folosite în izolații. Isoterm prezintă beneficiile spumei poliuretanice, materialul-minune care izolează perfect, și devine astfel o companie care încurajează și reprezintă evoluția în izolații.

Isoterm este o companie ce oferă o metodă de izolație pe atât de simplă, pe atât de eficientă și de durabilă, bazându-se exclusiv pe spuma izolatoare pentru a trata pereții casei, podeaua, tavanul, mansarda, acoperișul, practic orice suprafață a unui imobil rezidențial și nu numai, în scopul climatizării și redării confortului mult dorit din punct de vedere termic, fonic și hidro.

 

7 beneficii ale spumei poliuretanice:

  • izolație termică uniformă și consistentă;

Fiind un polimer, spuma umple orice milimetru în câteva secunde de la aplicare, asigurând uniformitatea altfel greu, dacă nu imposibil de realizat. De asemenea, stratul/straturile aplicate asigură consistența dorită.

  • costuri reduse de încălzire, respectiv răcire;

Este visul împlinit al proprietarilor care au reședința în acest imobil la care s-au aplicat izolații din spumă poliuretanică. Facturile de energie vor afișa cifre mai mici. Investiția în spumă izolatoare în timpul construcției sau renovării casei aduce astfel de beneficii lună de lună, an de an.

  • eficiență energetică deosebită;

Acest beneficiu este în relație cu cel anterior, în sensul în care eficiența energetică permite costuri mai mici. Economia de energie înseamnă și economie de bani. Beneficiul se referă strict la calitatea materialului izolator de a elimina complet punțile termice și pierderile de aer.

  • spațiu ambiental izolat fonic;

Isoterm certifică faptul că izolațiile din spumă reduc sunetul care trece prin pereți cu 20dB suplimentar față de alte materiale aplicate pentru izolația fonică. Traficul de pe o stradă circulată emite zgomot între 65dB și 90dB. Izolația standard o reduce considerabil, însă cea cu spumă poliuretanică scade cu încă 20dB nivelul zgomotului resimțit.

  • alergeni și poluanți considerabil mai puțini;

Eliminarea umezelii permite ca alergenii să nu aibă un mediu propice de dezvoltare și să nu rămână în interior. În plus, este cunoscut faptul că anumite materiale care fac parte din construcția unei case nu sunt perfect ecologici. Spre exemplu, se cunoaște că vata minerală emite gaz de-a lungul anilor, ceea ce este de nedorit.

  • barieră etanșă împotriva umezelii;

Umezeala determină apariția igrasiei, deteriorarea mult mai rapidă a elementelor de lemn și a zidăriei din cauza condensului. Spuma poliuretanică este singurul material izolator care protejează 100% din acest punct de vedere chiar și fără folie anti-condens.

  • rezistență medie estimată la 80 de ani.

Isoterm comunică faptul că, spre deosebire de celelalte materiale cu care se izolează locuințele, spuma poliuretanică nu se degradează în timp, păstrându-și intacte structura și proprietățile chiar și la 80 de ani după aplicare (pe viață).

Acest record, numai dacă procesul de aplicare a izolațiilor implică sisteme normate după standarde precise, de nivel european. Dacă aplicarea o face Isoterm.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →