IT-SH - Toamna se numara punctele cadou primite pentru achizitii de produse

Publicat pe 2 Octombrie 2019
IT-SH.ro este o companie care a ajuns in casele multor romani prin oferta generoasa de produse pe care o detine. De pe rafturile virtuale clientii, consumatori online, pot cumpara de la componente PC si multifunctionale color, pana la orice alt produs din nisa pe care se desfasoara activitatea companiei.

IT-SH.ro este o companie care a ajuns in casele multor romani prin oferta generoasa de produse pe care o detine. De pe rafturile virtuale clientii, consumatori online, pot cumpara de la componente PC si multifunctionale color, pana la orice alt produs din nisa pe care se desfasoara activitatea companiei.

Dincolo de o oferta impresionanta de produse IT, in speta, de volumul acestuia si preturile absolut accesibile, IT-SH.ro vine in intampinarea clientilor sai prin facilitati gandite sa motiveze si mai mult investitia.

Indiferent de natura produsului achizitionat, clientul va primi punte cadou

Achizitionand orice produs din oferta, de la servere second hand si laptop ieftin, pana la componente PC, clientul nu doar ca se va bucura de un pret bun, ci va fi rasplatit si cu puncte cadou. Valoarea unui punct cadou este de 1 LEU. Prin urmare, clientul va plati sa cumpere produsul dorit, dar, pe langa acesta, va primi si bani in cont.

Cum politica magazinului online este deosebit de transparenta, pe langa imagini si descrierea produselor, pe pagina acestora clientii pot gasi si informatii cu privire la numarul de puncte care pot fi acumulate la achizitionare. Punctele respective contribuie la obtinerea unui pret mai mic la urmatoarea comanda. De astfel, procedura este intuitiva si usor de inteles chiar si de catre utilizatorii online care nu fac in mod frecvent achizitii online.

Numarul punctelor cadou care se doreste a fi transformat in reducere se alege din sectiunea cosului de cumparaturi. Se adauga numarul dorit de puncte cadou si se apasa butonul „aplica discount”. Imediat se poate observa ca se aplica reducerea. Punctele cadou pot fi utilizate un an de la data achizitiilor anterioare de produse si pot fi verificate oricand in contul de client.

De la IT-SH clientii pot achizitiona produse in rate

In aceeasi idee care urmareste multumirea clientului, IT-SH propune vanzarea produselor in rate, o abordare posibil de realizat fara sa se plateasca nimic in plus fata de pretul afisat. Este vorba despre trei rate flexibile fara dobanda, prin intermediul cardurilor: STAR de la Banca Transilvania, card de credit BCR (Bun de plata), card de credit emis de BRD, card pentru cumparaturi Alpha Bank.

Plata in sistem de rate nu impune un proces complicat, fiind necesar sa se completeze un formular cu informatii referitoare la card.

IT-SH inchiriaza echipament IT

Antreprenorii care nu isi doresc sa investeasca sume mari de bani in produse IT, pot sa inchirieze exact ce au nevoie si sa plateasca un abonament lunar care include:

 consiliere in alegerea echipamentului potrivit afacerii clientului;

 transport gratuit la sediul firmei care inchiriaza;

 instalare echipament de catre specialistii IT-SH;

 instruirea angajatilor care vor utiliza echipamentul;

 service in timpul contractului;

 consumabile asigurate gratuit (nu este inclusa hartia).

Exceptie centrele de copiere, orice antreprenor poate sa inchirieze echipament de la IT-SH. Mai mult de atat, faptul ca decid astfel, poate fi in avantajul acestora, dat fiind faptul ca vor beneficia continuu de produse de a caror functionare impecabila se ocupa specialisti.

Domenii: IT

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →