Jezabel Cafe lanseaza 4 sortimente noi de cafea

Publicat pe 21 Septembrie 2016
Jezabel Cafe, producator autohton de cafea atat pentru nisa HoReCa cat si pentru utilizatorii casnici a lansat 4 noi sortimente de cafea.

Jezabel Crema

Sortiment dedicat in special pentru automatele de tip Vending, ofera un amestec de cafea Robusta provenita de pe plantatii orientale. Se remarca printr-un gust intens, un corp excelent si o aroma de ciocolata neagra si cereale prajite.

Jezabel Gusto

Este o cafea cu un gust echilibrat, obtinut prin mixul de cafea Arabica si Robusta in proportii egale. Provenienta cafelei: America Centrala si de Sud, India. Se remarca printr-un corp cremos si un gust de nuci prajite si fructe confiate.

Jezabel Suave

Este o cafea special creata pentru reteaua HoReCa ce se remarca printr-o aroma fina de caramel si nuci. Jezabel Suave este obtinuta dintr-un mix de 75% cafea Arabica provenita din Africa si America de Sud si 25% Robusta cu origini indiene.

Jezabel Pasion

Ultimul sortiment prezentat, dar nu cel din urma, este o cafea menita sa rasfete simturile chiar si celor mai fini cunoscatori. Realizata din cafea 100% arabica, se remarca printr-un gust fructat de struguri si capsuni uscate.

Va invitam sa descoperiti oferta noastra completa de cafea boabe aici. Daca folositi aparatura pe baza de capsule cafea, click aici pentru a consulta oferta.

Despre Jezabel Cafe:

Cu p prezenta de peste 10 ani in Romania, Jezabel Cafe este unul dintre principalii producatori autohtoni de cafea pentru industria HoReCa.

Date de contact:

email: office@jezabel.ro

telefon: +40 769 644 385

website: www.JezabelCafe.ro

Domenii: Afaceri, Retail, Media

Adcentric Consulting SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →