Job with benefits - Masatto Office

Publicat pe 8 Mai 2021
Pentru că în zilele noastre există atât de multe exigențe, iar resursa umană este cea care selectează locul în care își dorește și crede că va evolua, sunt tot mai căutate job-urile care oferă pachete salariale atractive, dar și beneficii extrasalariale. Cei care își pun o astfel de strategie la punct trebuie să știe că pot miza pe Masatto și pe fotoliile de masaj ale acestui brand.

Masatto și-a diversificat de-a lungul timpului paleta de opțiuni, de tipuri de fotolii, astfel încât acum să existe și versiuni home use, dar și cele ideale la birou. Însă indiferent de aceste aspecte, oricând, Divina poate fi o alegere...divină. Dacă sunteți însă condiționați și de spațiu, fotolii compacte de masaj fac și ele parte din colecțiile acestui brand, cele care au nevoie de foarte puțin spațiu față de perete, pentru a se extinde în desfășurarea programelor selectate.

Creați mediul propice pentru productivitate sporită

Amplasarea unui fotoliu de masaj la birou înseamnă un win win pentru angajator și angajați. Asta pentru că efectele se văd imediat, resimțite în nivelul de productivitate, iar de partea cealaltă angajații sunt mai fericiți la locul de muncă, implicați și devotați, apreciază și răsplătesc acest job with benefits.

Este de ajuns o pauză de cafea, o pauză de masă pentru ca echipa să aibă timp de un masaj. Interesant la fotoliile Masatto este și că pot comprima programele de masaj astfel încât în doar 15 minute să poată fi realizat un full body masaj. Profund, precis, eficient, realizat cu minuțiozitate.

Iar masajele pot fi tichet spre o destinație râvnită de oricine și anume o stare de bine. Când se simte bine, angajatul este mai predispus să își facă munca corect, cu pasiune, este mai implicat și mai disponibil efectiv. Dacă lucrează într-un mediu plăcut, atunci are cu atât mai multe șanse să facă munca cu drag.

Deși ar părea o normalitate acest scenariu, în realitate munca este pusă pe primul loc și condițiile de muncă pe loc secund. Ceea ce se traduce prin lipsa de chef și mediu anost de muncă, iar asta la rândul său are influență asupra performanțelor.

Masatto are grijă și de unii și de alții. Testați gratuit și vă convingeți astfel cât de mult merită investiția aceasta. O soluție optimă pentru biroul vostru o găsiți la masatto.ro.

Contact:

  • +40 756 478 789
  • București
  • Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97
  • Str. Costin Nenițescu, Nr. 14

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!