Jurnalista Simona Gherghe a ales kitul de celule stem de la Life Solutions

Publicat pe 27 Martie 2019
În luna mai, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 Simona Gherghe își va strânge la piept cea de-a doua fetiță. Continuând un principiu folosit în jurnalism, prezentatoarea s-a documentat temeinic înainte de mult-așteptatul eveniment. A înțeles care sunt beneficiile recoltării de celule stem din cordonul ombilical la naștere și, în consecință, a decis să achiziționeze un kit de celule stem de la LifeSolutions, partenerul exclusiv pe teritoriul României al Vita 34. Celulele stem sunt astăzi folosite în tratamentul a peste 80 de boli, cum ar fi: diferite tipuri de leucemii, neuroblastom, anemie aplastică, leziuni cerebrale, diabet juvenil, paralizie cerebrală.

Jurnalista Simona Gherghe a ales kitul de celule stem de la Life Solutions

În luna mai, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 Simona Gherghe își va strânge la piept cea de-a doua fetiță. Continuând un principiu folosit în jurnalism, prezentatoarea s-a documentat temeinic înainte de mult-așteptatul eveniment. A înțeles care sunt beneficiile recoltării de celule stem din cordonul ombilical la naștere și, în consecință, a decis să achiziționeze un kit de celule stem de la LifeSolutions, partenerul exclusiv pe teritoriul României al Vita 34.

Celulele stem sunt astăzi folosite în tratamentul a peste 80 de boli, cum ar fi: diferite tipuri de leucemii, neuroblastom, anemie aplastică, leziuni cerebrale, diabet juvenil, paralizie cerebrală.

„N-am avut stare până acum, pentru că toată energia mea s-a dus spre documentare. Citesc cărți despre puericultură, mai aflu lucruri și de pe internet (bine, apropiații îmi știu pasiunea pentru documentare, probabil că aș fi fost un excelent documentarist…) și decantez informațiile în lungile ore de insomnie, aproape noapte de noapte”, a scris Simona pe blogul personal.

Legat de alegerea Life Solution, partenerul exclusiv în România al Vita 34, banca de celule stem numărul 1 din Germania, și nu a altor bănci de celule stem, prezentatoarea TV și-a motivat decizia: „Când e vorba despre copiii noștri, vrem întotdeauna să alegem tot ce-i mai bun. De la alimentație, până la sănătate și educație. Cumva, căutările astea încep încă de când pruncul e în burtică, așa că am cântărit cu mare atenție alegerea pachetului de celule stem, pentru cel de-al doilea copil al nostru. Și n-a fost deloc ușor. Ne-am documentat temeinic și am ales #LifeSolutions, partenerul Vita 34. Iată de ce: este prima și cea mai mare bancă de celule stem din Germania, cu o experiență de peste 20 de ani. Ni s-a părut important că e singura bancă de celule stem din Germania, care are și bancă publică (în România, nu există, încă, acest concept). Iar Life Solutions oferă clienților săi, gratuit, acces la o probă compatibilă din banca publică Vită 34. Există și o asigurare pe 50 de ani, pentru proba bebelușului nostru. Sunt multe bănci care oferă stocare, însă, de cele mai multe ori, părinții nu sunt informați și asupra costului imens, în cazul nedorit al unui transplant de celule stem. #LifeSolutions oferă clienților săi un suport financiar, pentru transplant, de 100 de mii de euro. Evident, sperăm din tot sufletul să nu fie vreodată nevoie de celulele stem recoltate la naștere, dar, ca orice părinte responsabil, preferăm să le știm acolo, în siguranță! #LifeSolutions #Vita34 #pregatiridenastere #30weekspregnant #thirdtrimester #simonagherghe”.

LifeSolutions oferă oportunitatea viitorilor părinți să stocheze celulele stem ale bebelușilor și să beneficieze de know-how-ul german al celei mai mari și mai experimentate bănci de celule stem din Germania, a doua ca mărime din Europa. Pe lângă servicii în sine (recoltare, transport, procesare, stocare), Life Solutions vine cu kitul de recoltare cel mai performant de pe piața din România, cu licențe și acreditări, testări și garanții financiare. În plus, în spatele fiecărei mostre biologice, se află o muncă titanică și întregul know-how acumulat de-a lungul celor peste 2 decenii de activitate cu celule stem. Pentru o ofertă personalizată, un consultant LifeSolutions vă stă la dispoziție la office@lifesolutions.ro.

Mic ghid despre celulele stem

Celulele stem sunt utilizate, în mod curent, pentru a trata mai multe boli. De exemplu, oferă o sursă de celule sanguine sănătoase pentru oamenii cu unele boli precum talasemia, sau pacienţilor cu cancer care şi-au pierdut propriile lor globule roșii în decursul tratamentului chimioterapeutic. Celulele stem pot fi utilizate și pentru generarea de organe noi pentru transplanturi. Pe de altă parte, datorită structurii lor primare, celulele stem ajută la regenerarea celulară, fapt care conduce la tratarea mai multor afecțiuni și dizabilități, printre care se află: boala Parkinson, screloza multiplă amiotrofica, leziuni ale măduvei spinării, arsuri, boli cardiovasculare, diabet sau artrită.

Iată în ce afecțiuni au fost folosite, din anul 2004 până astăzi, celulele stem recoltate la naștere din țesutul ombilicat de către Vita 34, partenerul exclusiv în România al Life Solutions: Anemie aplastică, Beta-talasemie, Deficiență severă a sistemului imunitar, Diabet tip 1, Leucemie acută limfatică, Leziune cerebrală, Neuroblastom, Paralizie cerebrală, Paralizie spastică, Sindromul Wiskott-Aldrich, Talasemie, Tuburare metabolică sphingolipidoză.

 


MSG FACTORY SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →