Just Ideas, un pas sigur catre Start Up Nation 2018

Publicat pe 19 Aprilie 2018
Just Ideas este una dintre cele mai active companii pe sectorul de obtinere finantari nerambursabile guvernamentale. In paralel societatea ofera si servicii de contabilitate . Numarul mare de clienti multumiti, colaborarea fructoasa si de lunga durata, profesionalismul si calitatea inalta a serviciilor de contabilitate si consultanta oferite fac ca echipa Just Ideas sa fie una dintre cele mai solicitate firma de consultanta pe programul STARTUP NATION.

Just Ideas este una dintre cele mai active companii pe sectorul de obtinere finantari nerambursabile guvernamentale. In paralel societatea ofera si servicii de contabilitate. Numarul mare de clienti multumiti, colaborarea fructoasa si de lunga durata, profesionalismul si calitatea inalta a serviciilor de contabilitate si consultanta oferite fac ca echipa Just Ideas sa fie una dintre cele mai solicitate firma de consultanta pe programul STARTUP NATION. Ceea ce ii face pe tinerii din aceasta echipa sa se remarce sunt pasiunea, implicare personala si atentia pe care o arata fiecarui client in parte. Buna comunicare, profesionalismul si atitudinea dedicata sunt calitati ale tuturor membrilor ce fac parte din aceasta echipa.

Pentru ca aduc pasiune in fiecare proiect, angajatii Just Ideas, se fac usor intelesi si dezvolta relatii durabile cu cei pe care ii consiliaza. Toate proiectele care trec prin fata acestora sunt atent concepute si analizate, fapt pentru care clientii sunt mai aproape de succes. Acest fapt este indicat de numarul mare de proiecte care si-au atins scopul si au obtinut finantare nerambursabila, de numarul mare de tineri aflati la inceput de drum care acum manageriaza si conduc de afaceri infloritoare.

Just Ideas - servicii profesionale si solutii de succes

Echipa Just Ideas este specializata in acordarea de servicii profesionale si personalizate de contabilitate, gestionare a salariatilor, infiintare se firme si consultanta pentru obtinerea de fonduri guvernamentale.

Serviciile de contabilitate oferite de specialistii acestei companii sunt complete, se adreseaza firmelor mici, companiilor medii si societatilor mari. Sunt asigurate toate tipurile de operatiuni de la inregistrare a datelor, la consiliere contabila, depunere de declaratii, balante, bilanturi si alte documente specifice. Contabilii experimentati intocmesc cu responsabilitate maxima jurnalele de TVA, registrele jurnale si celelalte acte solicitate de institutiile statului. Dealtfel cei ce intocmesc documentele contabile ofera asistenta si consiliere pe durata vizitelor realizate de inspectorii de control ce reprezinta institutiile statului.

Just Ideas ofera servicii de gestionare a salariatilor, prin inregistrarea si depunerea documentelor specifice. Toti membrii din aceasta echipa sunt la curent cu cele mai noi modificari legislative, fapt pentru care declaratiile si anexele aferente sunt corect intocmite. Bine informati si bine instruiti, contabilii pot oferi consiliere cu privire la modificarile survenite la calculul salariilor si a taxelor percepute de stat.

Un alt segment acoperit de consultantii acestei companii, este destinat celor ce doresc sa initieze o afacere. Procesul de infiintare a firmei devine unul simplu si placut datorita profesionalismului cu care sunt tratate toate situatiile, deci si experienta de a intocmi actele firmei, devine confortabila pentru tinerii antreprenori.

Consultantii Just Ideas se ocupa cu profesionalism de cei ce solicita finantare nerambursabila, serviciile oferite pe segmentul de consultanta fonduri neguvernamentale fiind precise si obiective. Cu ajutorul specialistilor, bine informati sunt puse la punct toate detaliile astfel incat proiectele lansat sa fie de succes. Aspectele legate de intocmirea dosarelor pentru obtinerea fondurilor, cele legate de modalitatile de depunere a cererilor de finantare si detaliile legate de redactarea actelor sunt atent efectuate de aceasta echipa profesionista.

Pregatiti lansare pentru programul de Finantare Startup Nation 2018!

Succesul de care s-a bucurat in anii precedenti, datorita implicarii si a profesionalismului cu care au tratat fiecare proiect, fac ca echipa Just Ideas sa fie alegerea numarul unu pentru cei ce doresc sa isi atinga scopul si sa beneficieze de finantare nerambursabila pentru un nou inceput.

Planul propus tinerilor antreprenori in acest an presupune analiza completa a dosarelor inscrise, in acest scop a fost creata si optimizata platforma online. Consultantii Just Ideas vor oferi servicii de consiliere profesionala de la inceperea programului!

Vor fi verificate cu atentie toate dosarele si vor fi analizate sansele de eligibilitate ale fiecarui proiect, apoi se vor cauta solutii pentru a creste optiunile de reusita.

Impreuna cu solicitantul se vor stabili alte detalii importante printre care si bugetul proiectului si in functie de datele culese se va trece la elaborarea si intocmirea proiectului. Toate detaliile complexe precum estimarile si planificarile vor fi concepute tot de specialistii Just Ideas.

Experienta si profesionalismul acestei echipe, isi spun cuvantul cand vine vorba de elaborarea, analiza si implementarea proiectelor. Cei ce aleg sa beneficieze de serviciile profesionale de consultanta pentru aplicarea ideilor vor beneficia si de suport pana la aprobarea dosarelor si apoi consiliere pentru implementarea proiectelor. Cu Just Ideas, orice idee buna devine realitate, orice vis un fapt implinit.

“Productia de Dulceturi”, “Activitati de Arhitectura” si “Productie de Sucuri Naturale” sunt doar cateva dintre ideile ce pot prinde contur accesand fonduri prin Programul Start Up Nation 2018, insa si proiectele creative, cele legate de domeniul IT, servicii si alte activitati pot deveni realitate cu ajutorul acestei echipe dedicate.

In cei opt ani de activitate pe segmentul de consiliere pentru atragere de fonduri neguvernamentale, Just Ideas a reusit sa vina cu peste 250 de idei castigatoare. Fondurile obtinute au schimbat viata tinerilor antrenori si au schimbat perceptia asupra relatiilor de afaceri.

Tu esti pregatit sa iti transformi visul in realitate?

Esti gata de Start Up Nation 2018? daca da, tine minte un plan bun incepe cu Just Ideas!


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →