JustIdeas – leader in consultanta si contabilitate

Publicat pe 21 Mai 2018
Scopul oricarui antreprenor este acela de a avea profit. Dar pentru a avea profit este necesar sa avem cunostinte economice vaste, sa avem o evidenta contabila de acuratete si sa facem analize financiare pe termen mediu si lung.

Scopul oricarui antreprenor este acela de a avea profit. Dar pentru a avea profit este necesar sa avem cunostinte economice vaste, sa avem o evidenta contabila de acuratete si sa facem analize financiare pe termen mediu si lung. Si pentru faptul ca e nevoie de mai multe persoane pentru a pune pe picioare o afacere de succes, cel mai indicat este ca pentru orice departament al companiei tale sa existe persoane specializate. JustIdeas este unul din leaderii de piata in ceea ce priveste oferta de servicii contabile, consultanta in finantarea de fonduri nerambursabile, consultanta in spetele de salarizare ale unei companii, precum si servicii de infiintari de societati.

In ceea ce priveste serviciile de contabilitate, JustIdeas vine in intampinarea antreprenorilor cu servicii de specialitate oferite de experti contabili sub forma unor pachete de servicii flexibile, care cu siguranta se vor adapta diferitelor nevoi si profile profesionale. Privind serviciile de infiintare seocietati, JustIdeas va desemna un avocat pentru a parcurge toate etapele necesare infiintari unei firme si va depune pentru dumneavoastra documentatia necesara la ONRC.

Referitor la serviciile de salarizare oferite catre JustIdeas, este bine de stiut ca puteti beneficia de urmatoarele optiuni: consultanta in intocmirea contractelor de munca, intocmirea dosarelor de personal, intocmirea statelor de plata si calcularea salariilor, intocmirea si depunerea fiselor fiscale, intocmirea si depunerea declaratiilor lunare la Administratia financiara, relatia cu Inspectoratul teritorial de munca.

Pentru cei care doresc sa isi infiinteze o societate si vor sa puna bazele unei noi afaceri, JustIdeas vine intampinare cu servicii de consultanta in finantarea de fonduri guvernamentale nerambursabile. Avand in vedere faptul ca incepand cu sfarsitul lunii mai incepe programul START UP NATION 2018, daca va doriti o afacere de succes cu fonduri nerambursabile, este timpul sa apelati la un leader de piata in serviciile de consultanta. Nu o spunem noi, ci indicatorii de performanta ai companiei JustIdeas din anul 2017 care se regasesc si pe site-ul www.just-ideas.ro.

Pentru cei care isi doresc accesarea de fonduri nerambursabile, JustIdeas vine cu un pachet flexibil de servicii de consultanta. Astfel daca va doriti, fie infiintarea unei noi societati, fie extinderea unei afaceri existente puteti beneficia de fonduri nerambursabile pentru urmatoarele: cheltuieli eligibile in achizitionarea de echipamente, spatii de lucru, mijloace de transport, achizitia de mobilier, birotica, plata unor salarii sau a unor utilitati, cheltuieli cu realizarea unui site web, achizitionarea de brevete sau licente software.

Dupa ce va decideti care va fi scopul accesarii fondurilor guvernamentale, JustIdeas va intocmi pentru dumneavoastra un proiect care va contine un plan de afaceri, o cerere de finantare precum si un formular special de suport care va atesta indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse prin ghidul solicitantului.

Etapa care urmeaza dupa intocmirea proiectului de catre consultantii JustIDeas consta in depunerea proiectului pe platforma speciala START UP NATION 2018.

Dupa ce obtineti acordului de finantare al proiectului dumneavoastra START UP NATION, urmeaza mai multe etape operationale care trebuie parcurse, iar pentru acest lucru trebuie realizata o documentare de rigoare, conform normelor aflate in vigoare. JustTeam vine in sprijinul clientilor sau in acest sens prin incheierea unui contract de consultanta care se va desfasura pe perioada de contractare a fondurilor nerambursabile.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →