JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL OPTIMIZEAZĂ EXPERIENȚA OASPEȚILOR PRIN NOUL SISTEM MOBILE KEY

Publicat pe 17 Iunie 2021
JW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează noul sistem Mobile Key, disponibil oaspeților săi prin intermediul aplicației Marriott Bonvoy. Cu ajutorul acestuia, membrii programului global de loialitate Marriott Bonvoy pot accesa camerele și zonele comune de oaspeți, cum ar fi lifturile, centrul de fitness, executive lounge sau sălile de conferințe, prin simpla utilizare a telefonului mobil smart. Opțiunea Mobile Key devine disponibilă pe ecranul de pornire al aplicației odată ce oaspetele a finalizat check-in-ul de pe mobil, ceea ce minimizează interacțiunile sociale la recepție și oferă o experiență plăcută la momentul sosirii.

Alegând Mobile Key, oaspeții beneficiază de o nouă tehnologie care le oferă liniștea și relaxarea de care au nevoie, prin funcții precum notificările privind momentul în care camera este gata, accesul securizat la detaliile numărului camerei și un nivel mai ridicat de securitate.

„Pandemia a accelerat implementarea tehnologiilor digitale pentru a îmbunătăți experiența oaspeților și a face față noii realități de călătorie. Vorbim acum despre funcții mobile de check-in și check-out, chei de cameră virtuale și de funcția mobile chat, ce poate fi utilizată între angajații hotelului și oaspeți, prin intermediul aplicației mobile Marriott Bonvoy. Sunt sigur că oaspeții noștri vor aprecia funcționalitatea perfectă, oferită de Mobile Key, ce le permite membrilor să aibă o experiență mult mai plăcută și relaxantă, un nivel limitat de interacțiuni și să mențină distanța socială,” a declarat Tino Lindner, General Manager JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pe lângă opțiunea contactless pentru check-in și check-out, accesul facil la cheile virtuale și posibilitatea de a solicita servicii prin intermediul chat-ului și cererilor mobile pe parcursul șederii, aplicația Marriott Bonvoy oferă membrilor recomandări și oferte chiar și mai bine adaptate preferințelor individuale, prin care își pot maximiza punctele câștigate atunci când călătoresc și chiar și atunci când nu o fac. Fiind chiar în centrul abordării „mobile first” a companiei, aplicația Marriott Bonvoy vine în întâmpinarea oaspeților cu cel mai bun tarif disponibil, oferte exclusive pentru membri, acumularea de puncte pentru sejururi, precum și posibilitatea de a-și crea o ședere personalizată.

Cheia virtuală este disponibilă în prezent în peste 4.500 de proprietăți Marriott Bonvoy din întreaga lume. Aproape jumătate din hotelurile din Europa, Orientul Mijlociu și Africa lucrează acum cu Mobile Key, multe altele pregătindu-se pentru implementarea acesteia în 2021.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel a instalat, de asemenea, o tehnologie inovatoare pentru oaspeții care nu sunt încă membri Marriott Bonvoy, cu noi carduri RFID Bluetooth Low Energy (BLE), pentru a oferi mai multă siguranță utilizatorilor. Tehnologiile de încuietori RFID și BLE permit funcționalitatea Mobile Key, fiind implementate în toate camerele de hotel și în zonele comune pentru oaspeți. Astfel, oaspeții și organizatorii de evenimente se pot bucura de același acces sigur la facilitățile hotelului, fie că optează pentru Mobile Key pe telefonul smart, sau pentru cheia RFID.

În contextul pandemiei, JW Marriott Bucharest Grand Hotel a lucrat la implementarea mai multor soluții digitale. Cu scopul de a îmbunătăți experiența oaspeților și de a răspunde noului mod de călătorie, meniurile din restaurant și cele din camerele hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel pot fi accesate de pe dispozitivul mobil prin scanarea unui cod QR. Organizatorii de evenimente beneficiază acum de întâlniri inteligente, grație soluțiilor pentru întâlniri online și hibride disponibile, în cadrul unui studio complet echipat cu cele mai noi instrumente de conferință video și asistență profesională dedicată.

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Modelat de moștenirea dinamică a orașului, JW Marriott Bucharest Grand Hotel își păstrează reputația de reper al luxului modern, din capitala plină de viață a României. Renumit pentru serviciile sale personalizate, diversele spații luxoase și lobby-ul elegant, hotelul oferă un cadru special pentru reuniuni de familie și călătorii inspirate. Situat într-o zonă de interes istoric și național, acesta este singurul hotel de cinci stele din district și se află în imediata apropiere a impunătorului Palat al Parlamentului și a Catedralei Mântuirii Neamului. Cu 402 camere, 12 săli de conferință (cu o suprafață totală de aprox. 2.000 mp), 6 restaurante și lounge-uri, centru de conferințe, acces la galeria de lux pentru cumpărături, cazino, spa, fitness etc., JW Marriott este unul dintre cele mai generoase, elegante și versatile hoteluri din București. Fie că oaspeții vin pentru cele mai spațioase camere din oraș sau pentru prânz sau cină, toți beneficiază de servicii impecabile.

Despre JW Marriott

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International și este prezent în întreaga lume, în orașe cheie și destinații unice. Brandul se adresează călătorilor rafinați și prezenți, care caută filozofia brandului – The JW Treatment™ - potrivit căreia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionați de ceea ce fac. Experiențele create de aceștia îi ajută pe oaspeți să fie pe deplin prezenți, să creeze legături și să-și revitalizeze mintea, corpul și spiritul. Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeților să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp și revitalizat în spirit - prin programe și oferte care îi încurajează să fie împreună, să acționeze cu intenție și să experimenteze fiecare moment la maxim. Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 de țări.Vizitați JW Marriott online, și pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participă în programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care înlocuieste Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, și Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le oferă membrilor săi un portofoliu extraordinar de branduri, experiențe unice prin Marriott Bonvoy Moments și beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la șederi gratuite. Pentru înrolarea gratuită sau mai multe informații despre program, vizitați MarriottBonvoy.marriott.com

Despre Marriott Bonvoy

Marriott Bonvoy este programul de călătorie premiat, aparținând Marriott International, ce cuprinde un portofoliu de 30 de mărci hoteliere, o ofertă de închiriere a caselor de vacanță, stațiuni all-inclusive și sute de mii de experiențe. Membrii pot câștiga și tranzacționa puncte pentru sejururi și nu numai, pe lângă cele obținute prin utilizarea cardurilor de credit emise de unitățile partenere. Programul oferă peste 300.000 de destinații pentru tururi și activități, precum și experiențe exclusive prin Marriott Bonvoy Moments. Atunci când membrii fac rezervări direct pe Marriott.com, primesc diferite avantaje, precum Wi-Fi gratuit, la viteze îmbunătățite și tarife exclusive, iar în aplicația Marriott se bucură de check-in și check-out mobil, de cereri mobile și, oriunde este disponibil, de sistemul de acces Mobile Key. Pentru înscrierea gratuită sau pentru a afla mai multe informații despre Marriott Bonvoy, vizitați MarriottBonvoy.com. Pentru a descărca aplicația Marriott, accesați aici. Persoanele care călătoresc pot descoperi Marriott Bonvoy și pe Facebook, Twitter și Instagram.


BDR ASSOCIATES COMMUNICATION GROUP SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!