Karpaten Turism a câștigat două premii importante la TopHotel Awards 2019

Publicat pe 20 Mai 2019
Karpaten Turism a câștigat două premii importante la Gala TopHotel Awards 2019, fiind desemnat pentru al doilea an consecutiv Cel mai bun turoperator de incoming și obținând locul al 3-lea la categoria Cel mai bun turoperator de outgoing

Considerat cel mai important eveniment din industria turismului, Gala TopHotel Awards 2019, organizată la București în data de 16 Mai 2019, a premiat hotelurile și agențiile de turism care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în 2018.

Prezent la ceremonia TopHotel Awards 2019, Alexandru Mărginean, Outgoing Manager al Karpaten Turism a declarat: „După ce ani la rând am fost premiați la categoria de incoming, anul acesta suntem onorați și profund recunoscători pentru premiul primit și la categoria de outgoing. Acest premiu reprezintă rezultatul muncii și dedicării întregii noastre echipe.”

Este al doilea an consecutiv când agenția Karpaten Turism câștigă locul 1 la categoria Cel mai bun turoperator de incoming, fiindu-i recunoscut statutul de lider de piață pentru turismul de incoming.

Anual, Karpaten Turism aduce peste 150.000 turiști străini în România, organizând pentru aceștia pachete complexe de circuite cu autocarul și croaziere pe Dunăre.

Pe partea de outgoing, Karpaten Turism și-a dublat în ultimii ani portofoliul de produse, oferind în acest moment una dintre cele mai largi varietăți de circuite și sejururi exotice de pe piața din România.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenții turoperatoare care s-a dedicat promovării atracțiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piață în organizarea de circuite, croaziere și sejururi. În prezent, compania deține în flota proprie 16 autocare moderne, două nave de croazieră în Delta Dunarii și două hoteluri, Hotel Piemonte**** din Predeal și Casa Bazna*** din stațiunea Bazna, jud. Sibiu, un al treilea fiind în faza de construcție, investind continuu în cei peste 200 de angajați ai săi și susținând dezvoltarea sustenabilă a turismului la nivel național. Pentru mai multe informații, accesați: www.karpaten.ro

Domenii: Turism

Karpaten Turism

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenții turoperatoare care s-a dedicat promovării atracțiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!