Katharina Siegel Jewelry Shop Lanseaza Noul Magazin Online

Publicat pe 9 Mai 2018
Bijuteriile au fost tot timpul o unealta de a arata incredere in sine, traiul intr-un cerc social de rang ridicat, dar si un mod prin care o persoana isi poate imbunatatii aspectul vizual pentru propria placere sau pentru a creea o impresie placuta la anumite intalniri sau evenimente. De aceea este nevoie de un comerciant de bijuterii de calitate, care sa poata satisface nevoile pana si ale celor mai extravagante gusturi sau ale celor mai rafinate tinute si elegante posturi. O astfel de locatie este Katharina Siegel Jewelry Shop. In acest loc, o femeie se simte ca intr-un paradis al bijuteriilor.

Politica acestei companii pune in prim plan frumosul. Acest frumos trebuie sa faca tot timpul parte din viata femeii, si de aceea rasfatul sexului frumos este unul din obiectivele lor. Pasiunea si engimele ei, au permis incondeierea unui univers de poveste, din care sa nu lipseasca micile placeri feminine.

Folosindu-se de decorul inimaginabil pus la dispozitie in Vila Katharina, au creat un spatiu in care femeia sa poata intra cu dorinta de a completa aparentele, indreptandu-se spre perfectiune. Fiecare bijuterie cu care se mandreste Katharina Siegel, si pe care le ofera clientelor este realizata cu o atentie maxima si intr-o maniera care necesita rabdare nelimitata. Niciun detaliu nu scapa in procesul de confectionare al acestor bijuterii. Fiecare accesoriu creeat este destinat acompanierii unui zambet, completarii unei tinute sau, nasterii unui mister. In spatele fiecarei bijuterii sta scrisa o poveste care ar ispiti si cei mai mari creeatori de opera literara spre invidie.

Dar de ce sub egida Katharina Siegel? Cine a fost aceasta persoana de care se leaga acest brand de success in domeniul rafinat al bijuteriilor? Katharina Siegel a fost femeia, care, intr-o noapte friguroasa de iarna, a reusit un lucru care putea fi considerat imposibil, si anume, sa ii ‘dezghete’ inima marelui domnitor Vlad Tepes. Dar nu doar atat, povestea ei inspira si acum si naste interes. Este un standard de feminitate si din aceasta cauza provoaca compasiune in cantitati asa mari. Este un simbol al curajului, al devotamentului, al sacrificiului si al pasiunii. Daruirea de care a dat dovada rezoneaza cu femeile din toate timpurile, cu atat mai mult cele ale secolului 21. Katharina in sine este un mister de neinteles, la fel ca orice reprezentant al sexului frumos, ceea ce face ca acest brand sa fie potrivit pentru orice femeie, ducand mai departe mostenirea lasata de Katharina Siegel.

Materialele utilizate sunt de cea mai inalta calitate, Katharina Siegel Jewelry Shop incercand sa mentina o relatie onesta cu clientela sa. Aur pur imbinat cu cristale procurate din inima Austriei, alaturi de un Zirconiu, care respecta aceleasi standarde de calitate ridicata, participa la realizarea produselor pe care si le doreste orice femeie. De asemenea, pentru a putea deveni parte a garderobei oricarei femei, bijuteriile produse sub brand-ul Katharina Siegel, sunt comercializate la un pret corect.

In Universul creeat in Vila Katharina, orice femeie isi poate gasi o bijuterie cu care sa isi satisfaca gusturile, fie acestea delicate sau mai opulente. Un accesoriu din colectia Katharina Siegel va aduce un zambet pe fata oricarei femei.

Domenii: Afaceri, Lifestyle

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Brandion este o agentie de branding, marketing si design. In gama de servicii oferite de Brandion se numara: Digital marketing (SEO, SEM, PPC, Influencer Marketing),  Branding de produs...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!