Keez.ro - prima platforma de contabilitate si instrumente de management pentru antreprenori din Romania

Publicat pe 15 Mai 2018
Fie ca ai un IMM, un PFA sau un start-up, a fi antreprenor presupune aproape intotdeauna un program de zi cu zi foarte incarcat. Contabilitatea este o activitate care, desi este vitala pentru insasi existenta business-ului, consuma foarte mult timp si implica sarcini repetitive si lucrul cu cifre, rapoarte si notiuni de specialitate. De acum inainte, antreprenorii au la dispozitie un serviciu complet cu ajutorul caruia se pot degreva de task-uri repetitive si cronofage, putandu-se concentra pe sarcinile specifice antreprenoriatului.

Keez.ro aduce contabilitatea in secolul XXI, oferind servicii de contabilitate online si instrumente de management operational de care antreprenorii se pot folosi pentru a se putea dedica in totalitate activitatilor cu adevarat importante pentru dezvoltarea afacerii lor.

De acum inainte nu va mai trebui sa te intalnesti cu contabilul in fiecare luna pentru a-i preda sacosa cu documente! Keez.ro preia toate sarcinile care tin de contabilitate, iti depune toate declaratiile obligatorii la stat si iti ofera sfaturi de specialitate la fiecare pas, pentru ca business-ul tau sa prospere!

Keez.ro te ajuta sa deblochezi resursele pe care le utilizai pana in prezent pentru a face asa-zisa "contabilitate dubla". Astfel, nu vei mai fi nevoit sa tii evidenta separat de cea a contabilului sau sa centralizezi in paralel termenele de plata si vanzarile. Cu Keez.ro nu va mai trebui sa iti verifici contabilul, care oricum este mult prea ocupat pentru a-ti oferi in timp util informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii manageriale.

Cu ajutorul Keez.ro, poti consulta oricand, de pe orice tip de dispozitiv (laptop, PC, sau smartphone) toate rapoartele importante pentru firma ta. Astfel, poti vedea in timp real care este situatia facturilor platite si de platit, daca s-au depus toate declaratiile obligatorii si daca s-au incasat toate creantele de la clienti.

Cum functioneaza keez.ro?

Contabilitatea nu a fost niciodata mai simpla pentru un antreprenor! Tot ce trebuie sa faci este sa pozezi documentele, sa le incarci pe platforma online si de restul se ocupa expertii nostri! Iata care sunt principalele servicii pe care le ofera Keez.ro:

Contabilitate

In prezent, cei mai multi antreprenori inca se chinuie sa adune toate chitantele si facturile, pe care le predau in format tiparit contabilului, urmand ca abia in data de 25 a lunii urmatoare sa primeasca declaratiile obligatorii care trebuie depuse la stat. Astfel, antreprenorii primesc rapoartele finale mult prea tarziu, cand nu mai pot lua nicio masura eficienta in cazul vreunei probleme.

Misiunea Keez.ro este tocmai aceea de a readuce contabilitatea in avantajul antreprenorilor! Avand o abordare inovativa in acest domeniu, Keez.ro imbina tehnologia cu know-how-ul unei echipe de experti care vor prelua aceasta activitate si iti vor da informatiile in timp util. Cu noi totul este mai simplu, mai transparent, si mai eficient pentru tine!

Servicii de salarizare

Keez.ro iti pune la dispozitie solutii complete de salarizare, avand ca fundament o cunoastere temeinica a legislatiei, dublata de experienta notabila a specialistilor nostri. Cu ajutorul Keez.ro poti:

- calcula usor salariile angajatiilor

- intocmi acte aditionale

- emite adeverinte si alte documente importante

Poti face toate acestea printr-o interfata user-friendly si usor de utilizat, adaptata la schimbarile de legislatie. Practic, Keez.ro iti ofera tot ce ai nevoie cu privire la salarizare intr-o singura platforma pe care o poti accesa oriunde, oricand!

Infiintare firma

Cu keez.ro, scapi de cozile interminabile de la Registrul Comertului, birocratia si alergatura intre diverse institutii ale statului! Daca planuiesti lansarea unui Start-Up dar esti descurajat de toata corvoada, apeleaza la Keez.ro si porneste chiar acum business-ul la care ai visat! Un antreprenor are lucruri mai importante de facut decat sa stea la cozi! Impreuna cu noi, procesul de infiintare a unei firme devine unul simplu si eficient, pentru ca tu sa te poti concentra/dedica activitatilor cu adevarat esentiale in pornirea unui afaceri.

Domenii: Afaceri, Economie

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →