KitchenShop, din pasiune pentru gătit

Publicat pe 19 Mai 2022
Oala sub presiune, scurt istoric Cu mulți ani în urmă oala de gătit cu aburi sau oala minune era un accesoriu râvnit de toate gospodinele din România deoarece timpul de gătit al unor preparate se scurta, iar felurile de mâncare fiind gătite în acest fel erau mai sănătoase.

Oala sub presiune, scurt istoric

Cu mulți ani în urmă oala de gătit cu aburi sau oala minune era un accesoriu râvnit de toate gospodinele din România deoarece timpul de gătit al unor preparate se scurta, iar felurile de mâncare fiind gătite în acest fel erau mai sănătoase.

Pe atunci oala sub presiune era confecționată dintr-un material mai greu și avea o dimensiune considerabilă, potrivită pentru a găti șase porții. În plus, era destul de greu de achiziționat, deoarece nu se găseau pe piață, fiind aduse din afară.

Într-o vreme celebrele oale au fost date uitării fiind privite mai mult ca niște obiecte care ocupau spațiu în cămară dar o dată cu tehnologia modernă au revenit în forță însă sub alte forme.

Reinventarea oalei sub presiune

În momentul actual există pe piața de consum o multitudine de modele de oale, create special pentru locul în care vor fi folosite. Într-un fel vor arăta oalele folosite într-un restaurant și în cu totul altfel vor arăta oalele sub presiune cumpărate pentru gospodăria proprie.

De fapt, ce este o oală cu presiune? Facem comparația pornind de la o oală sau cratiță obișnuită în care alimentele sunt preparate prin fierbere. La oala sub presiune se adaugă un capac etanș care face ca aburul fierbinte să rămână în interior și să pătrundă în felul de mâncare gătit. În felul acesta se scurtează considerabil timpul de gătire, iar preparatele își păstrează intacte aroma, gustul și culoarea. Ca să nu mai vorbim de vitaminele și mineralele din legume, care se pierdeau prin gătitul într-o oală obișnuită.

Chiar și medicii recomandă această metodă de gătire, deoarece este o modalitate sănătoasă de a te menține sănătos și în formă, inclusiv pentru persoanele care țin regim.

Cum și de unde putem alege modelul potrivit pentru bucătăria noastră?

Pe kitchenshop.ro se găsesc mai multe modele de oala sub presiune, confecționate din aluminiu și inox, de diferite dimensiuni, începând cu 2,5 litri și terminând cu cea de 7 litri. Pentru o gospodărie normală este recomandată folosirea oalei de 3 sau 3,5 litri deoarece nu ocupă mult spațiu în bucătărie.

Ce mâncăruri putem prepara cu ajutorul oalelor sub presiune?

În oala inox sau aluminiu achiziționată de pe KitchenShop se pot găti diverse legume, ciorbe, supe, mai multe feluri de carne, fructe în diverse combinații, feluri de pește, cereale, năut sau fasole care fierb de obicei mai greu.

Facilitățile de bază ale acestor oale sunt date de suprafețele care nu se lipesc, un sistem de închidere eficient prin garnitura de etanșare, un indicator care anunță atunci când se ajunge la nivelul potrivit de presiune și de unde se poate regla temperatura. Mânerele din plastic rămân reci, pentru siguranța celui care gătește.

Cele două valve de autoblocare ale capacului se vor ridica pentru a bloca deschiderea, atunci când aparatul se află sub presiune.

Aceste oale sunt compatibile cu orice tip de plită, inclusiv cu cele sub inducție. După gătit, oalele se pot curăța foarte ușor în mașina de spălat vase.

Comandați rapid, de la kitchenshop.ro

Ca și avantaj KitchenShop Club oferă și un card de membru gratuit celor care cumpără de pe site în așa fel încât 3% din valoarea fiecărei achiziții se transformă în puncte de fidelitate, iar acestea devin discounturi sau gratuități la următoarele achiziții.

În plus, în fiecare lună beneficiezi de o reducere specială pentru produsul lunii, reducere care se aplică doar celor care sunt membri.

Cu ajutorul cardului ai acces gratuit dacă dorești să rezervi online anumite produse pe site, acestea putând fi verificate cu o vizită făcută într-un magazin fizic.

Contact: office@kitchenshop.ro

Domenii: Retail

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!