Kros.ro mută întâlnirile de afaceri și negocierile în online

Publicat pe 17 Martie 2020
Pandemia este o epidemie care ajunge să afecteze ţări şi continente întregi. Cea cu care ne confruntăm acum este cauzată de noul coronavirus, COVID-19. Inevitabil, pandemia de coronavirus va afecta și economia României. Însă cât durează această situație depinde doar de noi.

Recomandarea autorităților de a reduce semnificativ contactul cu celelalte persoane, fie ei apropiați sau clienți, nu înseamnă sfârșitul pentru cei care dețin o afacere. Suntem de părere că trebuie să ne menținem optimismul și să încercăm cu toții să trecem cu brio peste această provocare. Vă recomandăm să priviți situația ca pe o oportunitate de a ne dezvolta printr-un alt mod de comunicare, cel online.

Această pauză în producție, distribuție și aprovizionare limitează circulația persoanelor și a mărfurilor. Kros.ro oferă o soluție actuală antreprenorilor din România, respectiv un nou marketplace B2B care aduce laolaltă business-uri și acces la peste 2500 de categorii de produse și servicii. 

Kros.ro mută întâlnirile de afaceri și negocierile în online astfel încât antreprenorii să își continue activitatea chiar și din livingul propriu. Trăim într-o eră digitalizată care ne permite să fim în mai multe locuri deodată și să excelăm în multitasking. Fiecare dintre noi suntem datori să acționăm și să susținem mediul de afaceri prin tranzacții continue care vor susține alți antreprenori.  

Deși în continuă expansiune, anul 2020 a venit cu piedici neașteptate pentru business-urile mici și mijlocii de pe piața B2B din toata lumea. Doi antreprenori din România, au lansat primul Smart Marketplace B2B din România, ca soluție la nevoile și provocările cu care se luptă antreprenorii în startul unui business pe piață. Acum mai mult ca oricând, Kros.ro, primul Smart Marketplace B2B a apărut ca răspuns la aceste nevoi, 6 dintre beneficiile platformei fiind:

O PLATFORMĂ INTUITIVĂ, UNICĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA: Prin implementarea unor noi tehnologii, Kros.ro a anticipat nevoile antreprenorilor și le-a încorporat într-o platformă intuitivă care își propune să răspundă fiecărei cereri prin mai multe oferte relevante, fără a mai pierde timp căutând manual în mii de furnizori. 

Trebuie doar să scrii direct în cererea de ofertă ce dorești să achiziționezi și Kros.ro te conectează automat cu business-urile din categoria de care ai nevoie. Marketplace-ul Kros.ro permite cumpărătorilor B2B să găsească rapid produsele sau serviciile pe care le caută. Nu este nevoie să te deplasezi, totul este la un click distanță. 

VIZIBILITATE CRESCUTĂ ÎN ONLINE: Acum este momentul să activezi și în mediul online. Dobândește instant acces la o bază de date de posibili clienți și parteneri de business în peste 2500 de categorii de bunuri și servicii. Kros.ro se adresează tuturor companiilor mici si mijlocii, care pot acționa în calitate de furnizor și/sau beneficiar de bunuri sau servicii.

E greu să intri pe o piață deja saturată, însă Kros.ro te poate ajuta să obții vizibilitatea de care ai atâta nevoie la început de drum, punându-te rapid și ușor în legătură cu potențiali clienți sau persoane cărora se adresează domeniul tău. Ba mai mult, dacă nu ai încă un site, prin selectarea unuia dintre pachetele superioare Kros.ro poți avea propria interfață a unui website de prezentare, cu adresa www.nume-magazin.kros.ro. O pagină destinată doar business-ului tău în care vei avea posibilitatea de a-ți gestiona cu ușurință informațiile companiei și toate serviciile și produsele.

NUMĂR NELIMITAT DE CERERI DE OFERTĂ ȘI OFERTE TRIMISE: Tu decizi câtor persoane prezinți oferta ta, fără limite. Poți trimite oricâte cereri de ofertă dorești, inclusiv cu pachetul gratuit Kros.Basic. Oferte nelimitate înseamnă posibilități de vânzare nelimitate. Nu aștepta să fii contactat doar de cererile de produse sau servicii din categoria ta. Cu Kros.Premium le poți răspunde tuturor celor interesați de orice produs din orice categorie. Observi unde este cerere și vezi oportunitatea de dezvoltare. 

Ești un antreprenor pasionat și priceput. Tot ce lipsește este să te faci cunoscut potențialilor clienți sau parteneri de afaceri. Kros.ro susține acest demers și îți pune la dispoziție un întreg arsenal de noi contacte. În funcție de tipul de pachet Kros.ro ales, utilizatorii au acces la diverse beneficii din ce în ce mai atractive.

ACCES LA UN DASHBOARD ȘI ANALIZE: Cele mai bune decizii le iei bazându-te pe informații relevante. La început, e dificil să gestionezi felul în care merge un business și să fii cu un ochi constant pe tranzacțiile tale, de aceea Kros.ro vine în ajutorul tău cu acces la un dashboard și analize. Istoricul și progresul business-ului tău trebuie monitorizat, oferind informații valoroase pentru decizii ulterioare. 

În platforma Kros.ro găsești organizate tranzacțiile din ultimele luni și cele mai performante categorii, Top produse și servicii, Vizite. Uită de stresul de a memora tot parcursul tău. Informația se află la un click distanță. Mai mult, ai și posibilitatea de a downloada o proformă pentru a o trimite clientului.

DISCUȚII ȘI NEGOCIERI DIRECT PE PLATFORMĂ: Este foarte important să urmărești negocierile și parcursul tranzacțiilor. Optimizarea timpului pierdut cu discuțiile purtate prin mijloacele de contact convenționale, respectiv întâlniri, sunt înlocuite de un sistem de mesagerie direct pe platforma Kros.ro. Astfel, toate discuțiile cu toți clienții sunt în același loc, aducând un plus de siguranță în intermedierea tranzacțiilor. 

Ești sigur că vorbești cu o persoană juridică verificată și ai acces la toată arhiva conversațiilor. Furnizorii B2B exercită un control complet asupra prețurilor pe care le practică, așa cum ar face-o pe propriul site. Kros.ro permite gestionarea și negocierea prețurilor între furnizori și clienții lor. 

COMANDĂ DIRECT PE PLATFORMĂ: Ai negociat, e timpul să comanzi. Întregul proces se poate face în cadrul platformei, membrii putând primi comenzi, respectiv pot plasa comenzi. Vei putea plasa un număr nelimitat de comenzi către membrii Kros.ro chiar și cu pachetul gratuit Kros.Basic.

Comanzi ce dorești din ofertele primite de la furnizorii verificați. Cumpărătorii B2B au parte de o mare flexibilitate în editarea comenzilor de cumpărare/achiziție. Nu numai că pot solicita schimbarea modului de plată, dar și modalitatea de livrare, adresa de expediere, termenii de plată etc. Kros.ro nu percepe comision din comenzile materializate pe platformă.

În perioade de criză, bugetul e mai important ca oricând și orice tranzacție contează.

Venim în ajutorul antreprenorilor români cu 90 de zile de gratuitate la cel mai performant pachet, Kros.Premium în valoare totală de 150 Euro:

👉 http://bit.ly/2POTvkn

#stamacasa #Kros #smart #marketplace #B2B

*Kros.ro nu percepe comision din vânzări.

www.kros.ro 


360 DESIGN BOX SRL

Kros.ro - Primul smart marketplace B2B din România. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →