KUMA- Fii diferit!

Publicat pe 27 Iunie 2019
Un spațiu modern, util, dedicat satisfacției personale și complet personalizabil: aceasta este casa viitorului în care KUMA aduce o notă de eleganță sofisticată, prin piese de design inovatoare. Acestea sunt simbolul unui stil de viață puternic expresiv, care captează atenția, datorită conceptelor coordonate cu celelalte elemente ale băii și bucătăriei, pentru un stil contemporan.

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să te îndrăgosteşti iremediabil de un obiect de design și să îți dorești ca fix în acel moment să îți schimbi complet design-ul casei. Așadar, de ce să nu faci o alegere inspirată, pe termen lung, cu garanţia păstrării aspectului fermecător, în acelaşi timp?

KUMA este una dintre companiile care investesc permanent în crearea unor colecţii contemporane, cu un design personalizat şi linii simple, nordice. Conceptele de design KUMA vor fi mereu la modă, iar tu vei avea o satisfacție imensă. Designul KUMA se distinge prin versatilitate, exprimată prin forme care pornesc de la modele clasice, la cele moderne și de avangardă. Creativitatea, originalitatea și eleganța completează trăsăturile caracteristice ale KUMA.

Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare şi blaturi de bucătărie cu chiuveta turnată continuu, într-o gamă variată de culori şi materiale. KUMA poate să realizeze produsul pe care l-ai visat. Cel mai important aspect este acela că nu va trebui să te preocupi de durata de viaţă a acestuia. Este suficient să te bucuri de alegerea făcută şi să întreţii produsul cu ajutorul unor gesturi simple. De altfel, în certificatul de calitate KUMA este menţionat că durata medie de viaţă a produselor este de 20 de ani în condiţii normale de utilizare, conform instrucţiunilor KUMA.

2019 este un an special pentru KUMA, în August sărbătorește 20 de ani de când a început efectiv producția în România. În acest an aniversar, KUMA anunţă continuarea conceptului “KUMA All for You”, un concept care a fost extrem de bine primit de către cei care au dorit să îşi transforme hotelul/spa-ul sau spațiul rezidențial, într-unul cosmopolit, elegant şi adaptat ultimelor tendinţe în design interior.

KUMA All for You se adresează celor care realizează lucrări complete de construcţie sau amenajare. Pachetul KUMA All for You conţine toată gama de produse din portofoliul KUMA: lavoare cu mobilier de baie, căzi sau plăci de duş, glafuri pentru ferestre de interior sau exterior, mese pentru bar sau living. Produsele KUMA sunt realizate din materiale de excepţie şi au un design deosebit, fiind acreditate CE după standardele în vigoare.

Colecţiile expresive, dar minimaliste, sunt rezultatul unei cercetări continue în materie de design. Imaginaţia este transpusă în practică cu succes de KUMA, iar sloganul „Fii Diferit, Alege Design-ul, Alege KUMA” completează imaginea unei companii în continuă expansiune. Cele mai multe proiecte sunt realizate împreună cu arhitecţi şi designeri români, această cooperare oferind un plus de valoare.

KUMA permite fiecărui client să își proiecteze propriul spațiu, propunând diferite soluții și culori, grație compozițiilor flexibile și posibilității de a alege dintr-o gamă variată de finisaje. Pe termen lung alegerea KUMA înseamnă o investiție rațională, într-un spațiu cu o identitate clar definită.

KUMA oferă clienților experiența sa, bazată pe o abilitate profundă de a satisface nevoile și gusturile unei piețe diversificate și în continuă evoluție, anticipând tendințele, prin crearea unor soluții ideale pentru baie și bucătărie.

Fii diferit, Alege design-ul, alege KUMA.

*****

KUMA România este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa.

http://www.kumaromania.ro 

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, 0722 423 223


Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →