La ce trebuie sa fim atenti atunci cand cautam un adeziv parchet masiv de incredere?

Publicat pe 8 Noiembrie 2018
Piata de constructii si renovari se dezvolta pe zi ce trece, lucrandu-se din ce in ce mai mult pentru a ridica si finisa case rezistente si confortabile.

 Chiar si lucrurile simple, precum un adeziv parchet masiv, sunt alese astfel incat potrivirea lor sa se faca la perfectie, iar durabilitatea sa fie una foarte lunga.

Alegerea adezivului corespunzator este necesara pentru ca lipirea parchetului sa fie una rezistenta, iar proprietatile lemnului sa nu aiba de suferit. Fiind inca un material foarte utilizat, lemnul este folosit pentru grinzi, usi, ferestre, parchet sau mobilier, iar pentru a obtine o rezistenta superioara, este necesar ca imbinarea lemnului sa se faca intr-un mod profesional. Specialistii recomanda utilizarea adezivilor potriviti fiecarui caz in parte, iar daca vorbim despre parchet, este indicat sa folosim un adeziv parchet masiv, avand siguranta ca proprietatile acestuia se muleaza perfect pe necesitatile lemnului folosit.

Cum trebuie sa fie adezivul ideal pentru parchet?

Indiferent de lemnul din care este realizat parchetul sau forma acestuia, consolidarea lui trebuie facuta cu un adeziv rezistent. Adezivul trebuie sa sustina beneficiile unui lemn de calitate, in niciun caz sa le diminueze. Din acest motiv, trebuie sa acordam atentie egala atat lemnului cat si modului in care acesta va fi folosit si montat.

Un adeziv de calitate inalta se remarca prin urmatoarele beneficii:

Este capabil sa lipeasca eficient si instantaneu orice tip de lemn, datorita proprietatilor sale inalte;

Este foarte rezistent la fluctuatii de temperatura, umiditate, presiune si multe alte conditii tipice unui spatiu locuit;

Se poate aplica relativ usor de oricine, fara a fi nevoie de proceduri de pregatire foarte complexe sau de o aplicare speciala. Totusi, este in continuare recomandat sa apelam la un profesionist.

Adezivii Kleiberit sunt la mare cautare de catre cei mai mari profesionisti, datorita proprietatilor premium ale acestora, dar si datorita varietatii foarte mari de tipuri. Cativa dintre adezivii Kleiberit potriviti parchetului din lemn masiv sunt urmatorii:

Kleiberit Parkett Leim 351 - Este un adeziv monocomponent si se remarca prin rezistenta crescuta la umiditate. Produce o lipire eficienta care este potrivita atat lemnului masiv, cat si placilor laminate.

Kleiberit Pur 542 - Se adreseaza si el diferitelor tipuri de parchet, ba chiar si a altor tipuri de podea. Se potriveste foarte bine acolo unde greutatea parchetului sau a placilor este ceva mai mare, iar instalarea unui sistem de incalzire sub parchet se poate face fara probleme atunci cand un astfel de adeziv va fi folosit.

Kleiberit Pur 501 - Este unul dintre cei mai intalniti adezivi marca Kleiberit si se adreseaza unei varietati foarte mari de materiale cu care se pot construi podelele.

Adezivul potrivit, fie el unul marca Kleiberit sau nu, este cel achizitionat de la furnizori specializati. Acestia cunosc cel mai bine proprietatile adezivilor, iar produsele pe care acestia ni le recomanda se potrivesc perfect nevoilor fiecarui caz in parte.

Adeziv parchet masiv de calitate superioara - unde il putem gasi?

O recomandare pentru cei in cautarea unui adeziv parchet masiv de calitate superioara este magazinul Klebrom. Acesta ofera o gama diversificata de adezivi (si nu numai) potriviti pentru orice fel de lucrare.

Magazinul comercializeaza adezivi marca Kleiberit, ideali pentru orice lucrare realizata simplu, la un pret accesibil, dar de o calitate profesionala garantata.

Comenzile din magazinul Klebrom se pot realiza atat telefonic si online, cat si la sediu, iar asistenta tehnica ne este pusa la dispozitie aici oricand.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →