La cine sa apelezi pentru verificari PRAM

Publicat pe 18 Octombrie 2018
Bunastarea unei companii necesita investire de energie si efort zi de zi. Cu toate acestea, mediul de lucru trebuie sa fie activ si dinamic, pentru ca toate sa functioneze perfect. Ca atare, avem nevoie sa fim la punct cu intretinerea sistemelor si mentinerea sigurantei firmei. Panourile electrice reprezinta una dintre cele mai mari importante sisteme de siguranta ale unei companii, deoarece, fara verificare, acestea pot ceda oricand. Lucrul pe care trebuie sa-l faci este sa te ocupi de o intretinere constanta, pentru a mentine succesul companiei tale.

Pentru a fi sub control si a preveni astfel de incidente, instalatia electrica necesita control permanent, atentie sporita si verificari regulate. Echipa autorizata si pregatita pentru toate tipurile de interventii, care isi desfasoara activitatea in deplina siguranta este Electrotehnics, o echipa de ingineri pasionati in tot ceea ce faca, inca din anul 2004. Alcatuita din ingineri electrici, cu o experienta bogata de 10 ani, Electrotehnics vine in ajutorul tau cu verificarile PRAM ale instalatiei electrice si cu automatizari electronice.

Verificarea PRAM ofera confirmarea ca instalatia electrica este in siguranta si are scopul de a preveni incendierea cladirilor si deteriorarea aparaturii electrice si electronice. Totodata, are scopul de a verifica continuitatea nulului de protectie si de a preveni electrocutarea personalului companiei. Expertii Electrotehnics verifica prizele de impamantare, racordurile electrice si paratrasnetele.

Electrotehnics este o echipa de ingineri profesionisti, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, bine pregatiti, dedicati si pasionati de ceea ce fac. Echipa Electrotehnics proiecteaza, executa, monteaza, instaleaza, pune in functiune si se asigura ca totul functioneaza intotdeauna in parametri ideali. Electrothnics iti ofera solutii practice si complete pentru imbunatatirea proceselor pe care le intreprinzi si, in final, pentru maximizarea profitului.

Ce reprezinta verificarea PRAM? Asigurarea ca instalatia electrica este sigura. Electrotehnics are atestare ANRE tip A2 B2 in proiectare si executie de instalatii electrice pana in 4 kV. Electrotehnics este ajutorul tau in ceea ce priveste verificarile PRAM pentru instalatii electrice si automatizari electrice si emite buletine recunoscute de Inspectoraul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Teritorial de Munca si Protectia Consumatorului.

Domenii: Energie

SC THE MARKERS CONSULT SRL

Agentie de marketing si publicitate care ofera rezultate remarcabile si consultanta tuturor celor ce doresc promovare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!