La ParkLake Shopping Center, anul incepe cu reduceri surprinzatoare si spectacole educative

Publicat pe 28 Ianuarie 2019
Luna ianuarie aduce vesti excelente! ParkLake Shopping Center a lansat campania ,,Winter Sales”, dand startul sezonului de reduceri. in perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019, bucurestenii sunt asteptati sa descopere cele mai surprinzatoare oferte si reduceri de pana la 70% in toate magazinele. Fie ca obiectivul e completarea garderobei, o trusa noua de make-up, un parfum, carti, accesorii sau altele, clientii centrului comercial vor fi cu siguranta intampinati cu oferte de nerefuzat. in plus, ParkLake a lansat si un program de spectacole educative pentru copii, ,,Casuta cu povesti muzicale”, astfel incat acestia sa se bucure de o experienta deosebita in timp ce adultii descopera cele mai cool reduceri de iarna. Astfel, in luna ianuarie a avut loc primul dintr-o serie de patru spectacole interactive pentru copii ce au in centru povesti indragite, in varianta reinterpretata muzical.

Casuta cu Povesti Muzicale – un concept cu talc

Pe data de 20 ianuarie, ora 17:00, cei mici au fost surprinsi cu un spectacol de opera interactiva ce a imbinat personaje, intamplari si, mai ales, povete din trei basme binecunoscute: ,,Fata babei si fata mosneagului”, ,,Motanul incaltat” si ,,Peter Pan”. Avand, la nivel muzical, influente atat folclorice, cat si din mediul creatiilor europene, spectacolul a reprezentat o calatorie fantastica in lumea povestilor, dar si o modalitate de a aduce in lumina situatii menite a-i educa pe micii spectatori in spiritul diversitatii si tolerantei. in plus, la sfarsitul fiecarui fragment, au fost prezentate informatii interesante despre compozitor, contextul istoric, epoca si stilul in care au fost scrise operele prezentate, dar si curiozitati despre lumea artistilor. 

Acesta a fost, insa, primul spectacol de acest fel dintr-o serie de opere muzicale dedicate copiilor. in lunile care urmeaza, noi spectacole muzicale educative si interactive pentru copii vor avea loc pe scena, in ParkLake. Astfel, spectatorii sunt asteptati sa descopere trei povesti alaturi de actorii veniti special pentru ei: ,,Aventura muzicala a domnului Goe” pe data de 10 februarie, ,,Fat-Frumos din Lacrima” pe 17 martie si ,,Amintiri din copilarie” pe 14 aprilie, toate incepand cu ora 17:00. Acestea isi propun, la fel ca si primul spectacol, ca le ofere copiilor invataturi despre bine, curaj, cinste, folosindu-se de un limbaj pe intelesul celor mici: muzica, povestea si jocul. 

Cele trei spectacole au loc la parterul centrului comercial ParkLake, in zona main square, iar participarea la acestea este gratuita. 

Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.   

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →