La vremuri noi, cusaturi noi realizate de seniori specializati in arta textila din Romania

Publicat pe 1 Februarie 2018
Desi România face parte alături de Portugalia, Grecia, Lituania, Polonia, Slovacia, Bulgaria și Cehia din grupul de țări unde exporturile industriei textile reprezintă mai mult de 10% din economia națională, eforturile companiilor romanesti vin pe o piata deja populata, uneori in exces, cu produse din Asia, obtinute cu o mana de lucru ieftina si imprevizibila.

Totusi, potrivit estimarilor, industria textilă romaneasca trimite anual la export marfuri de peste 5 miliarde de euro. Iar in ajutorul lor vin jucatorii „din umbra” - firmele care le ofera tehnologie, utilaje si consumabile pentru dezvoltarea afacerii.

Senior Tex este unul din jucatorii de pe piata utilajelor industriei textile, un jucator care a inteles ca viitorul unei afaceri prospere consta in produse de calitate, care usureaza efortul fortei de munca umane.

Lansata pe piata exact in mijlocul crizei economice din 2008, compania a reusit nu numai sa ramana stabila in mijlocul furtunii, dar sa si creasca progresiv si constant pana astazi.

Cum? Oferind acel tot unitar care consta in utilaje – tehnologie – informatie

Adresandu-se tuturor segmentelor de clienti de pe piata, atat firmelor mici care doreau sa inceapa cu 1-2 utilaje second-hand, cat si fabricilor de calibru, cu achizitii lunare in sume deloc de neglijat.

Segmentul masinilor de cusut industriale ramane insa pentru compania Senior Tex principala ramura de dezvoltare.

Clientii care doresc sa inceapa o afacere in domeniul confectiilor textile gasesc aici tot ceea ce au nevoie:

Masini de cusut, surfilat, brodat - dotate cu tehnologie de ultima generatie, fiabile si ergonomice;

Gama completa de consumabile pentru acestea: ace de cusut, dispozitive anexe, ulei special pentru utilaje, piese de schimb etc.

Iar cand gasesti intr-un singur loc atat utilajele necesare, cat si consumabilele, piesele de schimb si restul produselor de care ai nevoie intr-un atelier de confectii (manechine reglabile pe inaltime/latime, produse de croitorie – centimetre, creta, bolduri, foarfeci etc) , iti dai seama ca ai ales bine furnizorul!

Pentru cei indecisi sau care sunt la inceput in bransa industriei textile, sfaturile oferite de personalul calificat in ceea ce priveste alegerile pe care le au de facut la achizitie sunt de o importanta vitala.

Impreuna bineinteles cu informatii actualizate despre cerintele pietii, caci experienta de 10 ani isi spune cuvantul atunci cand vrei sa faci alegeri de succes.

Segmentul utilajelor industriale de calcat este bine acoperit de catre oferta Senior Tex

Fie ca cerinta clientului include doar o masa de calcat industriala, indispensabila pentru oferirea unui produs finit impecabil, sau toata gama de utilaje de calcat (generatoare de aburi cu fiare de calcat incluse, manechini industriali de calcat, complet automatizati etc), furnizorul raspunde prompt cu utilaje performante la preturi competitive.

Insa nu numai fabricile de confectii textile pot gasi la Senior Tex utilajele necesare, ci si firmele din domeniul productiei si desfacerii de jaluzele textile, role si rulouri, caci pentru croit sunt necesare o serie intreaga de utilaje specializate, cum ar fi mesele de croit, masinile de croit cu lama verticala sau circulara.

Toate acestea, impreuna cu consumabilele aferente (pietre abrazive pentru ascutit, cutite/lame, curele abrazive) le furnizeaza constant Senior Tex.

Piata imprimeurilor textile a cunoscut o dezvoltare masiva in ultimii ani, odata cu firmele care ofera acest serviciu de imprimare a oricarui print/mesaj pe aproape orice piesa textila.

Iar cum procedeul in sine cere utilaje specializate, ca presele de imprimare cu termotransfer, a aparut si cerea pentru acestea, cerere acoperita cu succes de catre Senior Tex, prin prese simple sau duble automate.

Moda nu cunoaste limite cand vine vorba de vestimentatia haute-couture, iar Romania nu se lasa mai prejos la nivel de creatori de renume.

Insa pentru un produs finit unicat, utilajele textile ce realizeaza cusaturi ornamentale reprezinta obiecte fara de care nu se poate duce procesul la bun sfarsit.

Fie ca este vorba de cusatura ornamentala basic ca cea picot, mocasin, pliseu sau rope wrapping, fie ca pe obiectele de imbracaminte se cos paiete pretioase, Senior Tex poate furniza pentru fiecare din acestea utilaje industriale specializate.

Nici piata de ambalare nu ramane descoperita, caci utilajele speciale pentru ambalat in saci, sau masinile de cusut speciale pentru saci mari, din rafie, folositi cu precadere in industria agricola si chimica, pot fi procurate tot de la Senior Tex, fie sub forma masinilor de cusut, fie sub forma sistemelor automatizate de insacuire.

Industria grea, a pielariei si marochinariei, are nevoie de utilaje pe masura pentru lucrul cu materiale groase, dificil de strapuns. Iar producatorii de tapiterii auto, textile sau din piele, gasesc la Senior Tex toate masinile necesare pentru productie.

Producatorii de covoare se pot adresa firmei Senior Tex pentru operatiunile de finisare si festonare, achizitionand masinile speciale ce lucreaza cu tapiterii, carpete si covoare din materiale groase/aspre.

Hobby-urile precum pescuitul sau escalada nu sunt straine de firma Senior Tex, caci colaborarea cu producatorii de plase de pescuit si cei de cordeline speciale pentru escalada este una stransa.

Domeniul tocilariei nu mai foloseste acum ascutirea clasica a uneltelor pentru taiere, ci masinile specializate de ascutit foarfeci, disponibile pe comanda la SeniorTex.ro

Domenii: Afaceri

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!