Lacuri pentru lemn - restaureaza aspectul fara cusur al suprafetelor si mobilierului tau!

Publicat pe 1 August 2018
Lemnul este unul dintre cele mai populare materiale de constructii, avand o larga aplicabilitate, de la case din lemn, la piese de mobilier sau pardoseli.

Majoritatea dintre noi avem acasa macar o piesa de mobilier din lemn. Insa, asemeni altor materiale, si acesta are nevoie de intretinere adecvata, atat zilnic (stergerea prafului, curatarea suprafetelor), cat si periodic, prin aplicarea de lacuri pentru lemn de calitate care sa intretina proprietatilor acestui material natural.

Trebuie sa acordam aceeasi importanta ingrijirii obiectelor si suprafetelor din lemn, atat din exteriorul, cat si din interiorul casei.

La prima vedere, putem crede ca riscul deteriorarii suprafetelor sau obiectelor de mobilier de interior este scazut, insa exista o serie de factori care pot afecta aspectul si rezistenta lemnului, de la umezeala sau carii de lemn, pana la actiunea razelor ultraviolete.

De ce este importanta alegerea unor lacuri pentru lemn adecvate?

Indiferent de tipul mobilierului (clasic, traditional, vintage) sau al suprafetelor din locuinta noastra (pardoseala, parchet), orice componenta din lemn trebuie intretinuta corespunzator. Lacurile pentru lemn reprezinta o optiune accesibila si prezinta o serie de avantaje deloc neglijabile:

Structurile si produsele tratate cu lacuri pentru lemn nu isi pierd calitatile;

Aspectul estetic nu este alterat in niciun fel, din contra – se pastreaza atractivitatea materialului (astfel, daca doresti sa-ti mentii un anumit stil de design interior, nu trebuie sa-ti faci griji ca aspectul pieselor tale de mobilier nu va mai fi la fel sau ca ele nu se vor mai imbina armonios cu restul accesoriilor);

Se accentueaza culoarea naturala a lemnului.

Sikkens si Color Magic – Partenerii tai pentru o locuinta stilata

Cu o istorie de peste 200 ani, profesionalism, experienta si calitate atestata pe piata, compania Sikkens se remarca prin solutii profesionale pentru acoperirea suprafetelor din lemn. Color Magic este distribuitorul acestor produse pe piata romaneasca, astfel ca, prin intermediul acestui parteneriat, clientii romani pot avea acces la produse apreciate pe plan international.

Produsele marca Sikkens ofera finisaje profesioniste pentru toate tipurile de suprafete din lemn. Prin actiunea acestora se creeaza un strat protector care asigura integritatea, frumusetea si rezistenta suprafetelor pe termen lung.

Prin ce se remarca solutiile Sikkens pentru protectia lemnului?

Daca apelezi la gama de lacuri pentru lemn marca Sikkens, iata doar cateva dintre avantajele de care vei avea parte in locuinta ta:

Rezistenta crescuta la uzura – indiferent de suprafata de aplicare sau de conditiile la care sunt expuse mobilierul sau pardoselile din lemn, produsele Sikkens confera lemnului o rezistenta crescuta pe termen lung

Aplicabilitate variata – poti alege lacuri pentru lemn destinate atat uzului extern, cat si intern. In plus, lacurile de lemn pentru interior nu degaja mirosuri, astfel ca nici tu, nici potentialii musafiri nu veti avea parte de nicio neplacere

Rezistenta la radiatiile UV – in functie de cerintele tale, poti alege produse cu un grad mare de rezistenta la actiunea razelor solare, atat pentru exteriorul locuintei, cat si pentru spatiile interioare

Daca doresti sa prelungesti durata de viata a lemnului din spatiul tau, sa-l ajuti sa-si recapete frumusetea si rezistenta, sa-l protejezi de daunatori sau alti factori externi sau interni (raze solare, umezeala), dar si sa-i redai capacitatea de a respira, lacurile pentru lemn marca Sikkens ti se adreseaza.

Alege-ti produsul care ti se potriveste chiar astazi si acceseaza magazinul online www.colormagic.ro

Telefon: 0722.650.145 / 0724.336.280

E-mail: office@colormagic.ro

Adresa: Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov 

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →