LAM EVENTS iti organizeaza evenimentul pe care ti-l doresti in BIG BALLROOM, singura locatie de 5 stele din sudul Bucurestiului

Publicat pe 24 Martie 2017
LAM EVENTS, companie care ofera servicii de catering, organizare de evenimente si furnizare de personal pentru hoteluri, a preluat de curand singura locatie premium, de cinci stele din sudul Bucurestiului, BIG BALLROOM, unde isi propune sa organizeze toate tipurile de evenimente, la cele mai inalte standarde.

LAM EVENTS a fost lansata in urma cu patru ani de catre Gelu Dinu, Bogdan Berdei si Patrick Dumitru, fiecare cu o experienta de peste 15 ani in industria ospitalitatii in hoteluri precum Athenee Palace Hilton, Sofitel, JW Marriott Bucharest Grand Hotel sau Howard Johnson (actualul Sheraton). In cei patru ani de activitate au organizat sute de evenimente pentru companii din zona retailului, banking, farma sau energie. Astfel, a aparut natural nevoia unui spatiu propriu, care sa le permita organizarea unor evenimente de o anvergura mai mare.

Din luna martie, BIG BALLROOM powered by LAM EVENTS si-a deschis portile pentru toate tipurile de evenimente, de la conferinte, seminarii, nunti, botezuri, congrese, petreceri de copii, petreceri aniversare, lansari de produse, cooking classes, gale sau conferinte de presa.

BIG BALLROOM powered by LAM EVENTS este situata in imediata apropiere a statiei de metrou Piata Sudului (Soseaua Oltenitei 87-99, sector 4, Bucuresti) si este singura locatie premium din sud-estul Capitalei.

Locatia este situata la etajul 4 al cladirii Big Office, proiect dat in folosinta in luna august 2015.

„Ne propunem sa dezvoltam evenimente corporate si divizia de catering, in conditiile in care acest spatiu ne pune la dispozitie o bucatarie de 400 metri patrati, dotata cu aparatura de ultima generatie. Ca si planuri de dezvoltare pentru perioada 2017 – 2018 vrem sa deschidem inca doua sali de evenimente si lucram la un proiect de nunti in aer liber”, au declarat fondatorii LAM EVENTS.

Printre evenimentele organizate pana acum de LAM EVENTS se numara Campionatul Balcanic de Sarituri peste obstacole 2016, unde alaturi de chef Catalin Scarlatescu au gatit preparate gustoase pentru aproape 9.000 de participanti, participarea la editiile din 2016 si 2017 ale expozitiei Fishing&Hunting (un total de 12.000 de clienti pentru care compania a gatit in aer liber), eveniment al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei la care au luat parte alaturi de 700 de persoane Presedintele si Primul Ministru al Romaniei, respectiv un eveniment de lansare din domeniul farma, organizat la Teatrul National din Bucuresti, unde au participat 1.200 de persoane.


companies

Suntem tineri, dar avem experiența ultimilor 15 ani, în care noi, echipa LAM EVENTS, am performat în industria Ospitalității, la cel mai înalt nivel. Ne definesc serviciile profesioniste pentru...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →