Lansare Persons Romania

Publicat pe 10 Mai 2016
Companiile din România își pot căuta angajați prin intermediul unei noi platforme de recrutare și selecție - Persons Romania, devenită operațională de luna aceasta.

10 mai 2016

S-a lansat Persons Romania – o nouă agenție de recrutare, prin care companiile își pot găsi candidații potriviți

București, 10 mai 2016. Companiile din România își pot căuta angajați prin intermediul unei noi platforme de recrutare și selecție - Persons Romania, devenită operațională de luna aceasta.

Initiațiva unui grup de antreprenori, cu experiență în mediul de business, Persons Romania este un start-up cu capital 100% românesc, o agenție full service, care pune la dispoziția partenerilor săi, o gamă extinsă de servicii în managementul strategic al resurselor umane.  

Zona de expertiză a echipei acoperă serviciile de Recrutare și Executive Search, Administrarea de personal si Salarizare, Leasing de personal, Consultanță în resurse umane, Centru de evaluare și Outplacement.

“Am început proiectul Persons la sfârșitul anului trecut, iar începând cu luna aceasta, agentia este operațională. Ne propunem prin acest demers să redefinim interacțiunile din domeniul HR, atât din perspectiva angajatului cât si a angajatorului.

Cred în oameni la locul lor și sunt convins că succesul unei companii este, în fapt, un alt nume dat succesului angajaților săi. Persons Romania își propune să asigure întregul său sprijin celor care caută oameni pentru a-i angaja, dar și celor care sunt în căutarea unui loc de muncă potrivit..” – CATALIN GEORGESCU, FOUNDER, Persons.

Schimbările rapide, diferențele între generatii, continua mobilitate pe piața muncii – și nu doar acestea, creează provocări, atât pentru angajat cât și pentru angajator. Modificarea climatului organizational, răspunsul acestuia la cererile actuale, înțelegerea criteriilor motivaționale ating și modifică, aș putea spune, fișa postului specialistului în resurse umane.

Practic, toate aceste provocări ne-au făcut să construim un model de abordare care să permită actualizări cât mai rapide legate de tipul de interacțiune și nevoile candidaților si, bineînțeles, ale clienților noștri.“ - LAURA CIUCIUC, HR MANAGER, Persons.

“Folosim diversitatea echipei si know-how-ul specific ca generator de solutii, într-un domeniu extrem de sensibil, un fel de match-making personal în locul unui sistem munca/ROI/remunerare, unde principalii indicatori ai reușitei sunt oferiți de repere mai degrabă tehnice. Persons aduce un plus atât pentru candidat, cât și pentru client. Iar nouă un zâmbet, în fiecare dimineață”, a declarat BIANCA DUMITRIU, MARKETING& COMMUNICATION MANAGER, Persons. 

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de Persons puteți afla accesând site-ul, www.persons.com.ro sau ne puteți contacta la numerele de telefon: 0747.121.486, Cristian Ungureanu, Communication Consultant. E-mail office@persons.com.ro

De asemenea ne puteți urmări pe Facebook, Google+ și Linkedin.

Domenii: HR

SC CGG CONSTRUCT SISTEM MANAGEMENT SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!