Lansarea detergentului organic Sansin in Romania

Publicat pe 30 Iulie 2019
Sansin vine pe piata din Romania, aducand avantajele utilizarii detergentului organic in fiecare casa. Sloganul lor „Sansin. Nature, Future and You”, care te trimite cu gandul la un viitor mai sigur si mai curat, la natura, implica si avantajele de a pastra mediul benefic pentru generatiile care or sa vina.

Avantajele detergentului Sansin

Sansin este un detergent organic, realizat din materii prime derivate din natura, fiind bune pentru mediu si non-alergice. Astfel ca vine in ajutorul persoanelor care doresc imbunatatirea stilului de viata si protejarea permanenta a mediului in care traiesc.

Unul dintre principalele avantaje este acela al utilizarii plasticului reciclat, ajutand inca o data natura. Desi bidonul de detergent este realizat din plastic refolosit, are un aspect interesant si placut, fiind atragator pentru clienti. Sticlele sunt frumos realizate si moderne.

Pentru ca este construit din elemente naturale, el nu provoaca reactii ale pielii, protejand in acelasi timp si materialele. Pielea este cel mai mare organ al unei persoane, iar el este permanent expus unor factori daunatori de care oamenii nici nu sunt constienti. Folosind un detergent organic se pot evita anumite afectiuni determinate de actiunile neplacute asupra pielii.

Beneficiile pentru copii

Copiii sunt mult mai sensibili la chimicalele existente in detergenti si alte substante cu care se lucreaza intr-o casa. Ei pot avea mult mai usor afectiuni cutanate sau se pot intoxica, daca expunerea este in exces. Un detergent organic ajuta copiii sa nu mai fie afectati de substante care nu sunt pozitive, utilizand elemente gasite in natura.

Un alt aspect ce tine de beneficiile copiilor, este unul privit in perspectiva. Astfel ca mamele care aleg sa foloseasca Sansin, vor putea crea un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare. Se stie ca utilizarea substantelor chimice afecteaza mediul,precum si marile si oceanele. Preferand Sansin se poate evita partea daunatoare. Se va proteja mediul pornind de la producator si ajungand la consumator. Astfel ca ambii sunt responsabili pentru construirea unei vieti mai curate si mai sanatoase.

Sansin nu testeaza pe animale

Produsele sunt vegane si nu se testeaza pe animale. De aceea sunt incurajati si iubitorii de animale sa sustina procesul de producere al detergentului organic. Ei pot sa fie incantati de etica din spatele constructiei Sansin.

Eficienta detergentului organic Sansin

Detergentul organic Sansin este extrem de eficient in scoaterea petelor dificile. Astfel ca se pot indeparta pete de iarba, de vin, de alte impuritati care prezinta in general o problema pentru cei care doresc haine impecabile. Detergentul organic Sansin poate sa fie utilizat pentru a obtine un rezultat pozitiv si haine curate. Chiar si hainele albe pot sa arate ca noi.

Sansin protejeaza planeta

Sansin este o certitudine pentru o lume mai sigura, mai curata si mai verde. Prin ingredientele lui naturale, detergentul invita la construirea unui viitor pozitiv. Astfel ca se protejeaza intreaga planeta de factori daunatori precum chimicalele ce afecteaza in general aerul si apele, oceanele. Ca si consumatori, putem sa facem parte din acest lant al protectiei pentru natura, alegand sa cumparam detergent organic. 

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →