Lansarea noului numar al revistei Rhapsody Magazine a fost sarbatorita in cadrul evenimentului Luxury Meets Luxury

Publicat pe 20 Decembrie 2018

A treia editie a evenimetului Luxury Meets Luxury s-a desfasurat in data de 12 decembrie, la hotel Sheraton Bucuresti. Evenimentul a marcat si lansarea unui nou numar al Rhapsody Magazine, o revista exclusivista de business si lifestyle, care gazduieste o serie de interviuri cu oameni ale caror povesti merita a fi spuse, cu articole despre traditie, moda, tehnologie si destinatii ce poarta cititorul intr-o calatorie memorabila.

In cel mai recent numar al revistei veti descoperi interviuri in premiera, cu unii dintre cei mai cunoscuti specialisti romani si straini, din industrii variate: Alexander Zosel - Co-founder Volocopter, Michael Hajesch – CEO Ionity, Odette Costoiu – Director Sales&Marketing Sheraton Bucharest Hotel, Bogdan Florea – Head of Volkswagen Romania, Andreea Comsa – CEO Premier Estate Management, Olivier Reppert – CEO car2go Group and Dan Rotaru – Managing Partner Segway-NineBot.

Invitatii la eveniment au avut placerea sa urmareasca prezentarile de moda semnate Simona Semen si Tudor Tailor, au ascultat muzica live cu Marishka, s-au delectat cu mancare si bauturi fine, intr-o atmosfera relaxata.

Un punct de atractie pe durata evenimentului a fost si prezenta unei machete a avionului Gulfstream G650 – aeronava cea mai mare, rapida, eleganta si cu cele mai avansate tehnologii de bord produsa pana in prezent de Gulfstream. Invitatii au avut de asemenea posibilitatea de a descoperi intreaga flota Gulfstream, pe doua ecrane pe care au fost proiectate imagini atat din timpul zborului dar si din interiorul aeronavelor. 

Versiunea on-line a Rhapsody Magazine o puteti descoperi accesand site-ul dedicat: www.rhapsody-magazine.com 

Partenerii principali ai evenimentului: Gulfstream Corporation Inc., Sheraton Bucharest Hotel, Luc Belaire, Private Jets Europe 

Parteneri in comunicare vizuala: Matrix Frame Romania and Big Film.  

Evenimentul a fost organizat de Idea Events.

---

Despre organizator:

Idea Events este divizia de evenimente a Private Luxury Group. Cu experienta in organizarea de evenimente private, pentru clientii sai exclusivisti, in 2016, Idea Events a inceput organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internationale si nationale. 

POZA 4

Domenii: Afaceri, Investitii

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →