Lansarea și succesul în afacerile online, la Act și Politon

Publicat pe 26 Septembrie 2016
Jeff Walker este unul dintre pionierii afacerilor pe internet, acesta lansându-și primul business online în anul 1996, chiar din subsolul casei sale.

În Lansarea, bestseller internațional disponibil la editura Act și Politon, Walker explică cum aplicarea formulei descoperite și patentate de către el însuși, PLF (Formula de Lansare a unui Produs), reprezintă ghidul complet în lansarea cu succes a unei afaceri ce va aduce ulterior venituri considerabile.

PLF este o formulă de marketing creată de către Jeff Walker, cu ajutorul căreia și-a adus aportul la schimbarea industriei de marketing online. Împărțită în patru etape, respectiv pre-prelansarea, prelansarea, lansarea propriu-zisă și post-lansarea, PLF reprezintă un șir de etape ce vor oferi rezultate rapide, atât în cazul start-up-urilor, cât și afacerilor deja existente.

Cartea oferă direcții și indicații despre declanșatorii mentali, despre puterea e-mail marketing-ului și a listei de abonați. Autorul prezintă, de asemenea, studii de caz și povești de succes ale antreprenorilor care au aplicat cu succes formula sa de lansare. Aplicând PLF, cursanții săi au obținut ROI (returnare a invetiției) superior, aceștia conducând afaceri cu cifre de afaceri de milioane sau sute de milioane de dolari.

Lansarea este disponibilă la editura Act și Politon în format tipărit, audiobook (CD și download MP3), E-book.

Despre Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.


ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →