LaScarpa – Pantofi de dama pentru care frumusetea ta este apreciata si recunoscuta de la prima privire

Publicat pe 25 Iulie 2017
Orice doamna si domnisoara isi doreste sa se simta feminina si eleganta, iar acest lucru poate fi realizat si prin intermediul vestimentatiei.

Astfel, o pereche de pantofi de dama este intotdeauna alegerea perfecta, indiferent de momentul zilei sau de evenimentul pentru care orice femeie se pregateste in detaliu.

O gama variata de modele de pantofi poate fi descoperita in cadrul magazinului online LaScarpa, care dispune de suficiente tipuri de incaltaminte care au potentialul sa satisfaca orice preferinta.

De asemenea, orice pereche de incaltaminte disponibila este fabricata din piele, ceea ce determina calitatea si confortul acestor pantofi, dar si rezistenta lor odata cu trecerea timpului sau a ultimelor tendinte din moda.

Pantofi care te inspira sa iti doresti sa fii tu insati

O pereche de pantofi de dama poate fi purtata indiferent de context, indiferent de tinuta la care sunt asortati sau indiferent de momentul zilei.

Sunt perfecti pentru a fi asortati la piesele vestimentare purtate la locul de munca, putand fi asociati atat unei tinute casual, unde pantofii reprezinta piesa centrala, sau la o tinuta elegante, in cazul in care anumite situatii impun asta.

Perfecti pentru o asemenea tinuta sunt cei modelul Danea bej, design-ul simplist si culoarea facandu-i perfecti pentru acest lucru.

De asemenea, materialul din care sunt fabricati este piele, ceea ce le confera o durabilitate mare in timp si o infatisare calitativa.

Insa, momentul propice pentru purtarea unei perechi de pantofi de dama il reprezinta o petrecere eleganta, unde tinuta sofisticata este o prioritate.

O pereche de pantofi stiletto este intotdeauna binevenita, asa cum este cazul modelului Felis negru, care poate fi asortat aproape la orice tinuta. Chiar si o pereche cu tocul gros este binevenita, iar perechea de pantofi de dama numita Elena, disponibila in acest magazinul LaScarpa, reprezinta elementul central al unei tinute de seara, atat datorita aspectului, cat si al culorii rosu intens.

Descopera chiar acum multitudinea de modele si culori

Sunt disponibile si foarte multe modele extravagante, care pot fi incaltate la diferite tinute si care sunt decorati cu ajutorul mix-urilor de culori, dar si cele cu perforatii sau tip botina, care sunt perfecti pentru tinute casual.

Indiferent de gusturile si de cerintele clientelor, in magazinul LaScarpa gasiti pantofi de dama care sa satisfaca toate gusturile si toate cerintele. Materialul predominant din care acestia sunt fabricati este pielea, ceea ce confera calitate, dar si o rezistenta indelungata in timp, chiar daca au fost purtati excesiv de-a lungul anilor.

Remarcabili sunt si pantofii pe care este atasat glitter-ul, asa cum este cazul modelului Avera verde, care cu siguranta ca vor reprezenta piesa centrala a une tinute si te vor scoate din anonimat, cu fiecare ocazie.

LaScarpa este principalul magazin online din Romania care pe langa accesorii vestimentare, dispun si de o gama variata de incaltamine, atat de dama, cat si pentru barbati.

Perechile de pantofi de dama sunt extrem de variati, iar modelele disponibile pot satisface orice gusturi.

Date de contact

Acest magazin functioneaza asemeni unui nucleu care detine numeroase alte magazine satelit in toata Romania, iar portofoliul de produse poate fi accesat aici:

lascarpa.ro

Pentru informatii suplimentare esti binevenita sa telefonezi la numarul:

0752 722 772

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →