LaScarpa.ro – Pantofi cu toc gros de cea mai buna calitate la un super pret

Publicat pe 8 Iunie 2017
Incaltamintea este un accesoriu foarte important pentru o tinuta perfecta. Pentru a va putea intregi corespunzator imaginea este necesar sa detineti o pereche de pantofi care sa se potriveasca stilului tau.

Magazinul online La Scarpa iti asigura numeroase modele de pantofi cu toc gros pentru a va putea bucura de o tinuta perfecta.

LaScarpa.ro – Experienta feminitatii este promovata de satisfactia clientelor

Mgazinul online La Scarpa activeaza in domeniul distribuirii de incaltaminte de peste 20 de ani. Experienta si seriozitatea o califica drept una dintre cele mai compatibile surse de pe piata modei din Romania. In plus, majoritatea produselor disponibile in magazinele La Scarpa sunt confectionate din piele naturala, menite sa reziste o perioada indelungata de timp.

In plus, LaScarpa ofera pentru toate produsele achizitionate  livrare in aproximativ 24 ore, produse verificate intotdeauna inainte de procesul livrarii, o relatie extraordinara cu clientii si livrare gratuita pentru comenzi ce trec de suma de 190 RON.

LaScarpa.ro – Pantofi cu toc gros pentru o tinuta de exceptie

Printre multitudinea de produse oferite de compania LaScarpa se regasesc si diferitele tipuri de perechi de pantofi cu toc gros. Mereu la moda si fiind foarte practici, pantofii cu toc gros vor arata mereu bine, in orice circumstanta. In plus, forma pe care o au acesti pantofi cu toc gros ofera imaginea unui picior alungit si subtire, aratand foarte chic in picioare.

Mai mult, pantofii cu toc gros disponibili in magazinul La Scarpa sunt o alternativa perfecta pentru acele femei care isi doresc sa fie mereu elegante, dar nu pot rezista o zi intreaga in tocuri subtiri care depasesc 10 cm. Astfel, acesti pantofi cu toc gros sunt extrem de practici si pot fi solutia cea mai avantajoasa pentru tot mai multe cliente.

Modele diferite de pantofi cu toc gros la un pret senzational

LaScarpa pune la dispozitia clientelor o multitudine de modele de pantofi cu toc gros, disponibile pentru fiecare gust si buzunar. Printre modelele de pantofi cu toc gros oferite de compania LaScarpa gasiti:

Pantofi cu toc gros Enda – Acesti pantofi sunt realizati din piele naturala, au un toc de 6 cm si pot fi ai dumneavoastra pentru pretul de numai 249,90 lei ;

Pantofi eleganti Carla – Pantofii Carla sunt din piele naturala atat in interior, cat si in exterior. Acesti pantofi cu toc gros sunt disponibile in marimile 35, 36, 37, 38 si 39. Pretul unei astfel de perechi deosebite este de 249,90 lei ;

Pantofi cu toc gros Sena – Acesti pantofi sunt potriviti atat pentru o tinuta eleganta, cat si pentru una mai casual. Disponibili pe culoarea somon si pe marimile 36, 37, 38, 39 si 40, pantofii Sena ii puteti achizitiona la pretul de 229,90 lei ;

Pantofi eleganti Adelaide – Realizati din piele naturala atat la interior, cat si la exterior, acesti pantofi sunt perfecti pentru a va intregi o tinuta eleganta. Sunt disponibil in marimile 36, 37, 38, 39 si 40, iar pretul unui astfel de model este de 209,90 lei.

Pentru comenzi sau detalii suplimentare, va rugam sa accesati magazinul online: lascarpa.ro

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →