Laserele cu stare solida reduc costul perforarii

Publicat pe 18 Martie 2019
Perforarea cu laser a metalului este utilizata atat pentru fabricarea produselor finale, cat si pentru semifabricate. Operatiunea de gaurire ajuta la facilitarea semnificativa a structurilor metalice, fara a afecta rezistenta acestora.

Masinile bazate pe laserele cu stare solida pot efectua mai multe operatii de prelucrare a metalelor, respectand acuratetea dimensionala pana la microni. Masinile pot fi incorporate in linii de productie si nu au nevoie de personal suplimentar. Datorita acestor factori, perforarea metalului are un cost mult mai scazut decat atunci cand se utilizeaza echipamente traditionale pentru prelucrarea metalelor, iar calitatea este mult mai mare. Tehnologia laser este o tehnologie nu numai a prezentului, ci si a viitorului, care va lasa mult in urma toate celelalte tipuri de echipamente de prelucrare a foilor de tabla.

Perforarea cu laser a metalului este utilizata atat pentru fabricarea produselor finale, cat si pentru semifabricate. Operatiunea de gaurire ajuta la facilitarea semnificativa a structurilor metalice, fara a afecta rezistenta acestora. Permite sa economisesti in mod semnificativ consumul de materiale, ceea ce reduce costul de productie si creste profitul companiei. Debitare laser este utilizata in multe domenii: constructii, reparatii, proiectare. Perforarea nu este doar o cerinta pur tehnica, ci pot fi efectuate multe obiecte decorative cu perforatiile in crearea lor, si cu ajutorul masinilor cu laser.

Masinile pe care le detine firma Analko Aluminium Industry SRL sunt fabricate folosind tehnologii moderne, cu cele mai stricte controale ale calitatii in etape. Gama larga de modele va permite folosirea echipamentului pentru realizarea unei game largi de operatiuni de productie.

Scop si beneficii

Presele mecanice sunt utilizate pentru taiere, indoire, turnare, stantare a produselor din metal, cum ar fi tevi prelucrate, tije, profile, tabla si alte produse. Echipamentul este utilizat universal si este folosit pentru a rezolva multe sarcini diferite. Firma Analko Aluminium Industry SRL detine urmatoarele tipuri de prese: stantare table, stantare CNC, hidraulica etc. Avantajele sunt viteza mare, performanta buna, inalta precizie de procesare, control ergonomic, un pat rigid de rezistenta sporita, functionare stabila chiar si cu utilizare intensiva, respectarea standardelor de siguranta, costul optim, usurinta de configurare, posibilitatea de a le incorpora in liniile de productie existente, capacitatea de a efectua un numar mare de operatiuni.

Echipamentele de acest tip sunt utilizate de firma Analko Aluminium Industry SRL, pentru ca este importanta o mare precizie a proceselor de productie. Lista operatiunilor efectuate de presele de coordinate, include perforarea placilor metalice si o varietate de produse fasonate, precum si taierea partilor conturului. In prezenta unui echipament suplimentar, presa poate realiza imbinari, prinderi, rigidizari de turnare, crearea de decupari si intinderi, filetare si alte tipuri de prelucrare.

Confectii sudate

Firma Analko Aluminium Industry SRL ofera echipamente pentru sudare cu arc, cu contact, cu plasma, orbitala si alte tipuri de suduri, precum si sisteme de sudura pentru confectii sudate, crescand eficienta productiei. Sudarea otelurilor aliate poate fi definita ca fiind capacitatea lor de a rezista la expunerea prelungita la caldura in timpul procesului de sudare, fara formarea unor zone cu proprietati plastice reduse, care contribuie la formarea ulterioara a fisurilor. De asemenea, pot fi prevenite deformarile utilizate la preincalzire. Acest lucru permite restabilirea plasticitatii conexiunii si usureaza stresul intern.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →