Le Blanc un nou restaurant in sector 6 Bucuresti

Publicat pe 19 Martie 2019
Restaurantul à la carte are o capacitate de până la 120 de persoane și propune un meniu internațional și românesc tradițional, cu preparate rafinate, realizate cu măiestrie de către maeștrii noștri bucătari. Pe lângă meniul delicios, vă oferim seri speciale cu muzică live, în care ne vom bucura împreună, alături de cei mai mari artiști din România.

Restaurant Le Blanc este situat in Bucuresti sector 6, zona Drumul Taberei in Strada Valea Oltului, 199-201. Meniul a la carte va ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala. 

Cu o capacitate de 120 de persoane, restaurantul Le Blanc va invita sa alegeti preparate deosebite din meniu internațional și românesc, preparatele sunt realizate de mesteri bucatari cu experiență. 

Programul de functionare restaurant Le Blanc este: 

Luni-Joi 12-24;

Vineri-Sambata 11-02 ;

Duminica 11-24.

Echipa Le Banc are o experienta indelungata in domeniul organizare evenimente si va sta la dispozitie pentru a realiza impreuna evenimentul perfect. Salonul de evenimente structurat pe doua nivele (parter si balcon) are o capacitate de 400 de locuri.  

Pentru nunti si botezuri echipa Le Blanc propune pachete diversificate, all inclusive la preturi variate si rezonabile! Facilitati : Valet parking - Hostess - Sala dotată cu scena - Sistem performant de sunet si lumini. 

Pentru cei ce isi doresc sa petreaca serile de weekend intr-o admosfera placuta, avem o veste buna, pe lângă preparatele delicioase din meniu, Le Blanc este un restaurant in sector 6 cu muzica live. 

În fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică, orchestra restaurantului vă oferă seri cu muzică LIVE, extrem de apreciate de vizitatorii nostrii din sector 6. 

De Luni până Vineri, între 12-18, și Sâmbătă, între 12-15, vă invităm să vă bucurați de un Meniu Gustos și Sănătos, pregătit doar cu Ingrediente Proaspete, dar și cu multă Pasiune, de către bucătarii Le Blanc.  

În plus, pentru a vă înduci ziua, fiecare meniu este însoțit de un Desert surpriză – pentru detalii, vă rugăm să întrebați ospătarul. Acest meniu este disponibil și în variantă de Post.


Optimizare-Seo.ro

Suntem mai mult decat o agentie de seo, avem peste 12 ani experienta in marketingul digital din romania. Folosim cele mai recente tehnici de SEO pentru a pozitiona natural siteul afacerii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!