Leasing auto second hand – Descopera parcul de automobile de lux si premium Lex Cars!

Publicat pe 23 Mai 2017
Nu toti conducatorii auto sunt de acord cu achizitionarea unei masini second hand si cu toate acestea, piata de autoturisme rulate este in continua dezvoltare.

Acest fenomen apare ca urmare a preturilor foarte mari ale autoturismelor, ceea ce a incurajat dealerii sa importe automobile si sa practice oferte avantajoase de leasing auto second hand.

Lex Cars este una dintre companiile active pe piata romaneasca care detine unul dintre cele mai importante parcuri auto din tara de unde puteti pleca la volanul unei masini de lux sau masini rulate premium achizitionate in sistem de leasing.

Lex Cars te scapa de capcanele masinilor second hand

De cele mai multe ori, conducatorii auto se plang de capcanele in care cad atunci cand achizitioneaza masini second hand de la persoane neautorizate sau diverse targuri.

Marele avantaj al unui dealer autorizat precum Lex Cars consta in certitudinea unei achizitii sigure, lipsite de probleme.

Iata care sunt principalele capcane de care trebuie sa va feriti:

Documente false;

Kilometraj modificat;

Eludarea platii TVA;

Posibilitatea de achizitionare a unei masini furate;

Defecte tehnice ascunse;

Inlocuirea pieselor originale cu piese aftermarket;

Falsa transparenta a vanzatorilor.

Tipuri de leasing auto second hand – Solutii personalizate

Pentru ca dealerii autorizati va ofera posibilitati de finantare flexibile, trebuie sa stiti ca exista doua tipuri de leasing – operational si financiar.

Incepem cu solutia mai putin utilizata si anume cea care consta in achizitia de tip leasing operational, care se seamana cu un contract de inchiriere.

Beneficiarul achita o rata lunara calculata in functie de anumiti factori specifici, iar la finalul contractului, acesta nu devine proprietarul masinii.

Spre deosebire de aceasta forma de leasing, cel financiar este similar unui credit bancar si reprezinta metoda de finantare intalnita cel mai des. Clientul intra in posesia masinii prin intermediul unui imprumut, pe care il ramburseaza treptat sub forma de rate.

La finalul contractului, acesta poate deveni proprietarul de drept al masinii daca si-a inceplinit toate obligatiile stipulate in acordul incheiat.

Documente necesare pentru leasing auto second hand

In cazul in care doriti sa va inscrieti la un astfel de program de finantare, aveti nevoie de mai multe tipuri de documente, in functie de statutul dvs., dupa cum urmeaza:

Persoane fizice - Copie dupa buletin, adeverinta salariala, cerere de finantare in original completata, copie dupa contractul individual de munca etc;

Persoane fizice autorizate - Copie dupa buletin, adeverinta de libera practica, autorizatie pentru inregistrare si functionare, dar si decizia de infiintare, copii dupa registrele de incasari etc.

Persoane juridice - Bilant financiar pentru anul curent si balanta din acel an, copie buletinele in original ale actionarilor, dupa codul unic de inregistrare si actul constitutiv.

Ce fel de masini va asteapta la Lex Cars?

Daca sunteti interesati de oferta leasing auto second hand, puteti alege dintr-o gama larga de automobile de top, ale unor marci consacrate precum BMW, Maserati, Porsche, Mercedes-Benz si altele.

Chiar daca sunt rulate, acestea se afla in stare impecabila si sunt pregatite pentru orice provocare.

Mai multe detalii puteti accesa pe www.lexcars.ro

Date contact

Adresa: Tirgu Mures – strada Corunca nr. 1C

Tel: +4 0745 145 250, +4 0732 224 455, +4 0365 455 102

E-mail: office@lexcars.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!