LeasingAutomobile.ro – Beneficiaza de servicii profesionale pentru achizitie Land Rover second hand

Publicat pe 6 Iunie 2017
Cand te gandesti la achizitionarea unei masini, intregul proces poate parea mult mai simplu decat este in realitate: iti stabilesti principalele cerinte, cauti si gasesti masina care iti place si urmeaza cumpararea ei. Insa, in acest punct trebuie sa ai grija si sa evaluezi cu atentie masina pe care o vei achizitiona.

Pentru achizitie masini Land Rover second hand beneficiezi de cele mai avantajoase oferte disponibile pe piata auto privata din Romania.

In caz contrar, daca achizitionezi un autoturism de la persoane care practica frecvent „afaceri” cu masini, risti sa constati ulterior numeroase probleme care iti sunt ascunse in prima faza. Si, pentru a sti la ce sa te astepti in astfel de cazuri, iata principalele nereguli pe care le poti evita daca apelezi la serviciile dealerului autorizat Leasing Automobile:

Defectiuni ascunse - Astfel de defectiuni sunt bine ascunse si, fara prea multa experienta, nu iti poti da seama de prezenta lor. Un astfel de exemplu il reprezinta stingerea martorilor de bord care au rolul de a semnala anumite probleme ale masinii, precum cele referitoare la motor, la partea electrica a masinii sau la sistemul de franare si de directie.

 Un alt exemplu important de astfel de defectiuni ascunse este referitor la situatiile in care, masinile puse in vanzare au fost grav avariate anterior. In urma unui accident, acestea pot fi reparate cu usurinta, la un pret redus, fara a se tine cont de principalele norme de siguranta – fie nu mai sunt montate airbag-urile, fie capsele pirotehnice existente in sistemul de retinere al centurilor de siguranta nu mai sunt puse.

 Aceste defectiuni nu sunt usor de observat, insa, exista cateva sfaturi de care poti tine cont – fii atent daca exista denivelari la nivelul usilor, capotei, portbagajului sau pragurilor si acorda atentie si nivelului de uzura al scaunelor.

 Pentru siguranta ta atunci cand esti la volan, depistarea acestor defectiuni este extrem de importanta!

Reglarea kilometrilor - Nu putine sunt situatiile in care, multe persoane care fac afaceri cu masini aduse din strainatate, aleg sa regleze kilometrii autoturismului.

 Depistarea acestei nereguli poate fi cu usurinta verificata in cadrul reprezentantei din care acea masina face parte. Un alt detaliu la care poti fi atent in acest caz este uzura cauciucurilor de la pedale – in cazul in care sunt destul de uzate, inseamna ca masina are mai multi kilometri de cat ti-au fost prezentati tie.

Acte false - Trebuie sa te interesezi bine ce acte trebuie sa iti fie prezentate in momentul in care achizitionezi o masina, ce semnaturi sau stampile trebuie sa cuprinda fiecare document. Insa, cel mai sigur mod de verificare a actelor este la politie.

Dificultati aparute la inscriere - In cazul unor masini din anumite tari, precum cele aduse din Franta, procesul de inscriere poate fi putin mai dificil decat in mod normal. Astfel incat, intereseaza-te cu atentie ce presupune inscrierea unei masini provenite din fiecare tara in parte.

Compania Leasing Automobile reprezinta alegerea potrivita – masinile pe care le gasesti in cele doua parcuri auto private, din Galati si Arad, sunt performante si verificate cu mare atentie de catre echipa de specialisti din cadrul firmei.

In plus, documentele si formalitatile aferente tranzactiei sunt in conformitate cu legile din Romania, iar tu vei avea siguranta ca te vei bucura de modelul tau preferat Land Rover second hand, in conditii de maxima siguranta.

Date de contact

Website: leasingautomobile.ro

Telefon: 0741 41 44 88 / 0741 41 44 66

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →