LeasingAutomobile.ro – Descopera cele mai avantajoase oferte de finantare pentru achizitie automobile Ford second hand

Publicat pe 24 Mai 2017
Automobilele Ford sunt foarte apreciate pe piata de profil din Romania pentru ca acest brand este un echivalent autentic al calitatilor pe care orice pasionat de masini performante le cauta la o masina.

Leasing Automobile asigura cele mai avantajoase oferte de finantare pentru achizitie automobile ford second hand in vederea solutionarii incovenientelor cu care se confrunta romanii din cauza preturilor mari, in cazul cumpararii unui autoturism nou.

Cum sa investesti inteligent in automobile second hand?

Compania Leasing Automobile raspunde acestei provocari si asigura pasionatilor de sute de cai putere cele mai avantajoase oferte de finantare prin intermediul firmelor specializate in leasing auto.

Departamentul de consultanta reuseste impreuna cu fiecare client in parte sa aduca in prim planul investitiei posibilitatea de achizitie prin intermediul creditelor de leasing.

Aceste credite acopera in totalitate necesitatile care se ivesc odata cu achizitia oricarei masini din gama Ford, iar printre firmele partenere specializate, enumeram: Idea Leasing, Bt Leasing, Raiffeisen Leasing.

Procesul de achizitie consta, in faza incipienta, prin plata unui avans din pretul masinii, restul sumei urmand sa fie achitata in rate care pot fi esalonate pe perioade diferite cuprinse intre 12 si 60 de luni.

Esalonarea se realizeaza in dependenta de preferintele clientilor, precum si de necesitatile acestora astfel incat orice model disponibil din gama Ford sa poata fi achizitionat de orice pasionat al acestui brand.

Masinile Ford sunt apreciate pentru caliatea pieselor componente si pentru rezistenta acestora

Achizitia unei masini Ford second hand reprezinta o investitie de viitor, orice automobil din aceasta gama dovedindu-si excelenta inca de la prima utilizare. Printre cele mai cautate autoturisme din gama Ford se numara urmatoarele doua modele:

Ford Kuga - Este un model care se gaseste in stocul Leasing Automobile si se caracterizeaza printr-un rulaj de doar 195 000 km, anul fabricatiei fiind 2013.

Masina detine carte service, iar kilometrajul real poate fi verificat oricand. Ceea ce transforma acest model in unul extrem de apreciat este faptul ca masina este in totaliate computerizata, ceea ce sporeste confortul pe are il asigura.

 Ford Transit – Acest model este adaptat pentru persoanele care prefera un spatiu mai mare pentru a transporta diferite obiecte. In fata, automobilul respectiv dispune de trei locuri, incluzand si soferul.

 Acest model second hand este unul care detine computer de bord, iar ca functii suplimentare este dotat cu geamuri electrice, senzori de parcare, pilot automat, volan multifunctional.

Leasing Automobile - Partenerul tau pentru modelul Ford preferat de tine

Leasing Automobile este un dealer renumit si acreditat in Romania care ofera servicii ireprosabile din punct de vedere al vanzarii masinilor ford second hand. Achizitionarea unei astfel de masini prezinta, in primul rand, certitudinea unei investitii inteligente intr-o masina capabila sa satisfaca orice exigenta.

Leasing Automobile este o companie de top, prin urmare si oferta sa de masini se incadreaza la cele mai inalte standarde.

Pentru a consulta aceasta fiecare oferta si caracteristica a masinilor din gama Ford si a altor marci auto, acceseaza parcul auto online: www.leasingautomobile.ro

Sau telefoneaza la numerele: 0741 414 488 / 0741 414 466

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!