LeasingAutomobile.ro - Masini rulate – Intotdeauna stii ce cumperi: Performanta si calitate

Publicat pe 9 Mai 2017
In momentul in care te decizi sa cumperi un autoturism te intrebi care este mai avantajoasa alegere pentru tine: sa cumperi o masina noua, direct de la reprezentanta sau o masina second hand din parcul unui dealer autorizat?

 Cumpararea unei masini rulate are numeroase avantaje pentru toti cei care nu-si permit sa plateasca suma integrala, necesara pentru achizitia unei masini noi.

Cu siguranta ti-ai stabilit bugetul necesar pentru achizitionarea unei masini rulate. Ai gasti si brand-ul preferat? Masina indeplineste toate caracteristicile dorite de tine si detine toate dotarile necesare?

Masinile disponibile in cadrul parcurilor auto ale companiei Leasing Automobile iti confera garantia ca pretul la care sunt vandute insumeaza toate dotarile care iti sunt prezentate. Iar kilometri rulati sunt atestati in conformitatea cu realitatea utilizarii anterioare a masinii.

Specialistii Leasing Automobile nu-si permit sa scoata spre vanzare – pe piata auto – masini rulate fara ca verificarea tehnica sa fie realizata, in prealabil, atat in urma procesului de importare a masinii, cat si in momentul achizitiei. Fiecare model sau marca cuprinde atat cartea de service, cat si factura fiscala.

LeasingAutomobile.ro – Dealer auto cu experienta

Seriozitatea serviciilor constituie imaginea firmei, astfel incat fiecare client sa beneficieze de pachete complete pentru achizitie in conditii optime. S.C. Rombac Automobile SRL asigura calitatea si garantia produselor cumparate pentru ca viata ta, la volanul masinii sa fie traita in siguranta si completata de catre performanta acestora.

A nu se confunda o masina second hand cu o masina veche si dispensabila. O masina second hand, din cadrul unuia dintre parcurile auto ale companiei Leasing Automobile este un autoturism performant, de actualitate, care detine toate specificatiile necesare care satisfac toate preferintele tale.

In parcurile auto private ale firmei Leasing Automobile, iti sunt puse la dispozitie masini rulate performante, importate din tarile din vest, de o calitate inalta si la preturi avantajoase.

De asemenea, fiecare autoturism este atent verificat de catre persoane specializate din cadrul firmei (ingineri auto ai departamentului de diagnoza), astfel incat iti va fi prezentata exact starea reala a masinii pe care o achizitionezi.

Doua parcuri auto: Arad si Galati

Aceste parcuri auto se afla in orasul Arad si respectiv Galati, insa, pentru a fi sigur ca Leasing Automobile detine un model de masina dorit de tine, poti folosi sectiunea Cautare Rapida de pe website-ul: www.leasingautomobile.ro

Iar daca ai informatii mai precise referitoare la acel model, iti va fi de ajutor sectiunea Cautare Avansata din cadrul aceluiasi website.

Si, pentru ca uneori exista problema ca bugetul sa nu fie suficient chiar si in cazul unei masini second hand, este bine sa stii ca firma Leasing Automobile iti ofera posibilitatea unui sistem de leasing pentru achizitionarea masinii dorite.

 Compania a dezvoltat parteneriate cu firme specializate in acest domeniu, astfel incat tu sa poti obtine finalizarea ofertei de finantare a contractului de leasing in maximum 24 de ore, cu toate documentele necesare si respectand legislatia in vigoare.

Pentru informatii suplimentare despre ofertele de finantare sau despre modelele disponibile, contacteaza cu incredere consultantii firmei Leasing Automobile la numerele de telefon:

0741 41 44 88 / 0741 41 44 66

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →