LeasingAutomobile.ro - Servicii complete pentru achizitie masini Dacia de vanzare in conditii avantajoase

Publicat pe 3 Iulie 2017
Colaboararea cu un dealer autorizat este o solutie convenabila pentru soferii care doresc sa incheie o tranzactie sigura si sa investeasca intr-o masina rulata in perfecta stare de functionare.

Aceste modele de Dacia de vanzare expuse in cele doua parcuri auto, localizate in Arad si Galati, sunt vandute in conditii avantajoase, achizitia fiind asistata de consultantii specializati ai firmei Leasing Automobile.

Servicii complete si consultanta personalizata pentru vanzari de masini rulate din gama premium

Timpul reprezinta cea mai importanta resursa atunci cand se urmareste achizitionarea unei masini rulate. Clientii care aleg sa colaboreze cu un dealer autorizat castiga timp prin vizualizarea unor modele ale diferitelor branduri, stiind ca toate au verificarile facute si nu prezinta defecte ascunse.

Asadar, odata incheiata tranzactia, masina este livrata la cheie clientilor, transportul fiind gratuit, oriunde in Romania.

Consultantii Leasing Automobile ii insotesc pe clienti pe tot parcursul procesului de achizitie

Stabilirea bugetului

Prima intrebare pe care o adreseaza reprezentantul cu care veti lua legatura este bugetul pe care v-ati gandit sa il investiti, precum si cat poate fi acesta extins.

In functie de acest aspect, in cazul in care nu aveti mai multe modele de masini pentru care optati, consultantii LeasingAutomobile va prezinta categoriile de masini care se incadreaza in suma pe care o veti investi.

Automobilele Dacia de vanzare reprezinta o varianta deloc costisitoare, masinile rulate existenta in parcurile auto fiind potrivite pentru familie, pentru serviciu si ca prima masina.

Stabilirea necesitatilor reale

Achizitionarea unei masini rulate se face in primul rand tinand cont de bugetul disponibil, insa si mai importante sunt necesitatile reale de utilizare a masinii ce urmeaza a fi cumparata.

Consultantii LeasingAutomobile analizeaza toate informatiile pe care clientii le furnizeaza pentru ca alegerea masinii sa fie una potrivita.

Identificarea preferintelor

Pe langa necesitatiile reale de utilizare, preferintele clientilor reprezinta un criteriu in indrumarea clientilor spre marcile si modelele adecvate: culoare, consum, design, spatiul disponibil, specificatii tehnice.

Bugetul disponibil, alaturi de necesitatile de utilizare si preferintele personale ale clientilor reprezinta criteriile in functie de care consultantii vor prezenta modelele potrivite.

Alegerea unei variante de finantare

Leasing Automobile a dezvoltat de-a lungul activitatii sale in domeniu parteneriate solide cu firme bancare specializate, pentru a facilita obtinerea rapida a unor contracte de rate auto sau leasing financiar, in functie de tipul de client ce solicita aceste servicii.

Pe langa optiunea de leasing, compania LeasingAutomobile permite si schimburile de masini, prin programul de schimburi auto.

Avantajele achizitiei prin Leasing Automobile

Beneficiile colaborarii cu un dealer autorizat reprezinta punctul forte al acestor companii care isi imbunatatesc constant serviciile.

Leasing Automobile este o companie care se remarca de peste 15 ani in domeniul vanzarilor de masini rulate, avantajele fiind multiple:

Garantie pentru orice model de masina: 3 luni sau 15.000km rulati;

Transport gratuit pe teritoriul Romaniei;

Masini rulate verificate de echipa de specialisti- departamentul de diagnoza auto;

Certificat de buna functionare;

Gama larga de masini disponibile;

Posibilitati de finantare;

Schimburi auto (Programul BuyBack);

Servicii de relatii cu clientii si consultanta gratuita;

Masini fara defecte tehnice ascunse;

Informatii reale despre masina: kilometraj si istoricul real al automobilului rulat.

Vanzari asistate de consultantii Leasing Automobile - Date de contact

Accesati website-ul companiei pentru vizualizarea ofertelor Dacia de vanzare, precum si a promotiilor constante oferite de LeasingAutomobile: leasingautomobile.ro

0741 414 466

0741 414 488

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →