LeasingAutomobile.ro – Servicii profesionale de achizitie auto rulate leasing pentru masini performante

Publicat pe 24 Martie 2017
Pe piata vanzarilor de automobile exista o diversitate de comercianti, fiecare dintre ei, din pacate, promitand si comercializand iluzii.

Trebuie sa fiti foarte atenti in privinta alegerii dealer-ului auto potrivit pentru ca unul specializat asigura servicii profesionale de achizitie auto rulate leasing la preturi avantajoase si caracteristici transparente si autorizate de finantare.

Bucurandu-se de o experienta care depaseste un deceniu, compania Leasing Automobile este o companie specializata in vanzarea de auto rulate leasing. Aceasta ofera servicii serioase, profesioniste, care va garanteaza eficienta si calitatea superioara a produselor comercializate.

Compania romaneasca Leasing Automobile detine colaborari cu diverse companii care detin o anumita prestanta in piata romaneasca a achizitionarii de masini cu ajutorul contractelor de leasing.

Printre aceste companii romanesti se numara : BRD, BT LEASING, OLX, IMPULS LEASING, Tiriac Leasing, Cetelem, Idea Leasing, AUTOVIT.RO, Raiffeisen LEASING, Garanti Leasing.

Procedura de achizitie prin contract de leasing – Auto rulate leasing foarte apreciate de cumparatori

Printre modalitatiile prin care va puteti achizitiona masina ideala pentru dumneavoastra se numara: cumpararea cu ajutorul contractului de leasing, achizitionarea cu ajutorul ratelor, plata pretului intreg al automobilului.

Pe langa aceste metode conventionale, Leasing Automobile mai ofera si posibilitatea achizitionarii masinii dorite prin procedeul de BUY BACK, procedeu care presupune schimbul de masini intre masina dumneavoastra veche si oricare dintre masinile pe care le detine compania Leasing Automobile. Cea mai populara metoda este insa cea a contractarii prin leasing.

Aceasta are ca avantaje durata scurta de timp in care se petrece intreaga procedura si avantajul disponibilitatii imediate a unei sume mari de bani, pe care nu o aveti, poate la indemana in momentul cand doriti sa achizitionati un autoturism.

Aceasta metoda de cumparare consta intr-un avans cuprins intre 15% si 50%, iar contractul de leasing are o durata de eficacitate de la 12 luni pana la 60 de luni (aceasta perioada poate fi prelungita cu acordul partilor).

Aceasta metoda de cumparare poate fi utilizata atat de catre persoanele fizice, si de catre persoanele fizice autorizate, cat si de catre persoanele juridice, fiecare categorie detinand o serie de particularitati.

Auto rulate leasing – Marci performante asigurate de Leasing Automobile

Compania Leasing Automobile detine o gama extrem de larga de auto rulate leasing, fiind distribuite pentru fiecare gust si pentru fiecare buzunar. De la marci precum BMW, Audi sau Volkswagen, pana la Toyota, Opel sau Volvo, sumedenia de modele pusa la dispozitia dvs. de catre compania Leasing Automobile este menita sa raspunda fiecarei pretentii. Modele de auto rulate leasing aflate in Parc Auto Leasing Automobile:

Modelul BMW 730 pe care il puteti achizitiona pentru pretul de numai 31 990 de euro. Aparut in anul 2013, acest model este unul foarte inedit si apreciat de clientii companiei. Autoturismul dispune de un rulaj de 188 000 Km si de o putere de 258 CP, acest lucru facandu-l un model puternic.

Aparut in anul 2013, modelul Audi Q5 este un model pe care il puteti cumpara la pretul de numai 22 990 de euro. Acest model dispune de un rulaj de 189 000 Km si de o putere de 177 CP, iar caroseria de tip SUV o face ideala pentru o familie numeroasa.

Daca doriti detalii in legatura produsele de auto rulate leasing, va rugam sa apelati cu incredere la numarul de telefon 0741 41 44 88 sau sa accesati website-ul companiei: www.leasingautomobile.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →