LeasingAutomobile.ro – Servicii profesionale de finantare contract de cumparare pentru masini de vanzare performante

Publicat pe 16 Februarie 2017
Traim intr-un secol in care masina este mai mult decat un mijloc de transport. Orice autoturism simbolizeaza calitatea vietii unei persoane si asigura, fara nicio indoiala, siguranta acesteia.

Ofertele pietei pentru masini de vanzare sunt foarte variate si fara un mijloc de transport eficient nu va puteti ajusta intr-un secol care se cere a fi unul al vitezei.

Dealer-ul auto Leasing Automobile este o companie care asigura masini de vanzare performante, de calitate germana, la preturi accesibile.

Masini de vanzare importate din Germania – Etalon al calitatii

Compania Leasing Automobile detine parteneriate cu firme specializate in sisteme de finantare pentru achizitie masini second hand si garanteaza finalizarea ofertei de finantare a contractului de leasing in maxim 24 de ore, de la aprobarea contractului de leasing.

Ce presupune un sistem de finantare de leasing auto?

Masinile de vanzare din cadrul parcului auto din orasul Galati al firmei Leasing Automobile sunt disponibile pentru achizitie prin sisteme de finantare de leasing, fie prin leasing financiar, fie prin credit auto bancar.

Oricare dintre cele doua posibilitati este avantajoasa preferintelor dvs., obtineti in cel mai scurt timp masina dorita. Ambele optiuni presupun:

Un avans cuprins intre 10% – 50% din pretul final al masinii;

O perioada de contract cuprinsa intre 12 – 60 de luni care ofera posibilitatea ca la sfarsitul contractului utilizatorul acestor servicii de leasing sa prelungeasca contractul de plata.

Partenerii specializati in credit auto bancar, in colaborare cu Leasing Automobile, ofera suportul necesar pentru a putea achizitiona masini de vanzare in conditii favorabile utilizatorilor autovehiculelor performante.

Printre acestia se afla: AUTOVIT.RO, Idea Leasing, BT LEASING, BRD Sogelease, Raiffesein LEASING, TiriacLeasing, IMPULS LEASING ROMANIA, Garanti Leasing s.a.

Masini de vanzare si servcii profesionale pentru ca visul tau sa devina realitate la volanul unui automobil performant

LeasingAutomobile.ro asigura o gama impresionanta de masini performante ce pot fi achizitionate in functie de bugetul disponibil al fiecarui client. Printre autoturismele disponibile in parc auto se afla:

Audi Q5 – Acest model este diponibil la pretul avantajos de 22 990 euro. Autorismul se afla intr-o stare exceptionala, este o masina spatioasa, avand o caroserie de tip SUV, fiind perfecta pentru o familie. Anul fabricatiei este 2013, circula pe Diesel, are o putere de 177 CP si un rulaj de 174 000 km;

BMW 320 - Disponibil la pretul de numai 19 990 euro. Fabricat in anul 2012, dispune de un rulaj de 178 000 km si de o putere de 163 CP, iar caroseria de tip Berlina ii asigura un design cu totul special;

Audi A4 - Este un model senzational pe care il puteti cumpara la pretul de 11 990 euro. Este un model nou, fabricat in anul 2013, ce dispune de o putere de 143 CP si de un rulaj de 199 420 km. Daca doriti sa conduceti o masina performanta, la un pret accesibil, aceasta masina trebuie sa fie a dvs.

Leasing Automobile – Solutii profesionale pentru clienti pasionati de autoturisme germane

Daca alegerea unei masini de vanzare din strainatate presupune un risc, o cheltuiala in plus, si mult stres inutil, compania Leasing Automobile este raspunsul potrivit pentru a scapa de toate grijile si bataile de cap survenite in urma procesului de cautare si achizitie.

Pentru mai multe detalii in privinta procedurilor de achizitie a automobilului dorit accesati site-ul: www.leasingautomobile.ro

Date de contact:

Show-room Galati: 0741 414 488

Show-room Arad: 0741 414 466

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!