LeasingAutomobile.ro – Testari gratuite pentru orice model Renault second hand si multe alte beneficii

Publicat pe 21 Iunie 2017
Pentru cei care sunt in cautarea unei masini economice si care nu impune costuri ridicate de intretinere, automobilele produse de Renault sunt cea mai la indemana solutie.

Puteti achizitiona modele Renault second hand si beneficiati de o categorie de verificari tehnice inainte de a porni la drum.

Masinile frantuzesti produse de Renault sunt gandite sa raspunda la toate cerintele utilizatorilor care doresc sa beneficieze de un vehicul fiabil, dar in acelasi timp economic.

Aceste automobile se remarca prin faptul ca au un consum de carburant scazut si, cel mai important, costurile de intretinere sunt foarte scazute. Piesele de schimb se gasesc foarte usor, iar inlocuirea lor se realizeaza in aproape toate service-urile auto, la preturi accesibile.

Cei care doresc sa cumpere o astfel de masina, trebuie sa stie faptul ca pe piata exista si modele Renaul second hand. De acum este mai simplu sa te bucuri de drumul spre serviciu sau vacanta planificata, la volanul unui automobil inscris in clasa economica.

Renault - O marca de traditie in industria auto

Pentru a intelege mai bine modul in care masinile Renault au devenit atat de populare tebuie sa cunoastem cateva aspecte legate de istoria marcii. Renault a luat nastere aproape de sfarsitul secolului XIX, mai exact in anul 1898 la initiativa lui Louis Renault, care a facut eforturi pentru a inventa o masina fiabila care sa consume putin.

Ulterior, la aceasta idee au aderat si ceilalti doi frati ai lui Renault, Marcel si Fernand. Prima masina produsa de fratii Renault a fost realizata imediat dupa 1900, automobilul fiind inscris in cursele auto care se organizau la acea vreme in Franta, la Paris.

Modul in care masina a rulat pe pista i-a atras pe cei care participau, astfel ca numarul comenzilor a inceput sa creasca simtitor.

Astazi, marca Renault este unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, modelele realizate de uzina auto frantuzeasca fiind foarte apreciate. Renault se remarca prin fiabilitate, siguranta si, cel mai important aspect, faptul ca este o masina economica, care nu impune costuri mari in ceea ce priveste intretinerea.

Tocmai de aceea persoanele care doresc sa achizitioneze o masina, dar nu dispun de un buget foarte mare pot sa investeasca intr-un model marca Renault. De asemenea, dealerii de automobile, chiar si cei din Romania, ofera modele de Renault second hand.

Leasing Automobile garanteaza pentru starea tehnica a masinilor Renault

Leasing Automobile, unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania, le ofera posibililor clienti, care doresc sa investeasca intr-o masina marca Renault, testari tehnice gratuite, indiferent de modelul ales.

Inainte de livrarea produsului, automobilele sunt testate din punct de vedere tehnic, iar compania garanteaza pentru siguranta produselor pe care le ofera cumparatorilor.

De asemenea, pe langa asistenta tehnica gratuita, Leasing Automobile ofera si posibilitatea achizitionarii automobilului dorit prin servicii de leasing financiar, avantajoase tuturor clientilor care nu dispun de fonduri suficiente pentru a-si cumpara masina pe care o doresc.

Detalii suplimentare despre ofertele de preturi si modelele de automobile comercializate puteti gasi accesand website-ul:

leasingautomobile.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →