Lex Cars – ofera clientilor pretentiosi vanzari auto noi de lux

Publicat pe 10 Aprilie 2017
Automobilul a devenit de-a lungul timpului un adevarat stil de viata. Folosit pentru o deplasare rapida, dar si pentru a completa diferite colectii, acesta nu poate lipsi din viata dumneavoastra.

Pentru a implini nevoie actuale, compania Lex Cars ofera serviciul de vanzari auto noi pentru gusturi pretentioase, masini care o data cumparate vor fura, cu siguranta, privirile celor din jur.

Compania Lex Cars este o companie autohtona care are ca scop vanzarea unor diferite tipuri de masini, care mai de care mai impresionante. Aceasta companie incearca sa faciliteze procesul anevoios pe care trebuie sa-l parcurgeti atunci cand luati hotararea de a va cumpara o noua masina. Astfel, compania Lex Cars pune la dispozitia clientilor o gama larga de modele noi, inedite si actuale.

In afara de modelele variate de automobile pe care le puteti gasi pe stocul companiei, Lex Cars ofera si mai multe metode prin care puteti sa ajungeti in posesia masinilor visate. Asadar, compania Lex Cars, prin serviciul de vanzari auto noi, pune la dispozitia clientilor sai metode de achizitionarea precum :

Metoda contractarii prin leasing - Aceasta modalitate este una care a luat un mare avant intr-un secol in care viteza se afla pe primul loc. Metoda contractarii prin leasing este o metoda facila, sigura, personalizata in fuctie de calitatea clientului de persoana juridica, persoana fizica autorizata sau persoana fizica si in functie de bugetul pe care il are la dispozitie acesta. Contractul de leasing este unul foarte sigur, compania Lex Cars avand ca parteneri firme cu nume sonore de pe piata romaneasca a acestor tipuri de contracte: BT Leasing, BCR Leasing sau UniCredit Leasing;

Metoda trade in - Aceasta metoda, dupa cum o spune si numele, reprezinta un schimb intre masina veche detinuta de client cu una noua aflata pe stocul companiei Lex Cars. Pentru toate celelelate formalitati, agentii specializati ai companiei va vor sta la dispozitie;

Si ultima, dar nu cea din urma metoda prin care puteti sa apelati la serviciul de vanzari auto noi puse la dispozitie de compania Lex Cars este metoda cumpararii la pret intreg a masinii. Este metoda clasica, care este benefica pentru cei care vor sa se vada proprietari cat mai curand.

Serviciul de vanzari auto noi – Metode diverse pentru exigente inalte

Compania Lex Cars pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de autoturisme, pe care le puteti achizitiona prin serviciul de vanzari auto noi. Printre modelele pe care le puteti regasi pe stocul companiei se numara masini impresionante, care, indubitabil, vor atrage multe priviri si, de ce nu, chiar si invidii din partea celor din jur. De la marci precum Porsche, Maserati sau clasicul BMW, toate aceste autoturisme pot fi acum ale dumneavoastra datorita serviciilor de vanzari auto noi.

Compania Lex Cars ofera clientilor sai siguranta, revizii periodice si garantia unor automobile eficiente, care nu au vicii ascunse. Cand doriti sa intrati in posesia unui autoturism si nu doriti sa va faceti griji suplimentare, apelati la serviciile de vanzari auto noi oferit de compania Lex Cars. Nu veti regreta!

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa accesati pagina de internet a companiei www.lexcars.ro sau sa luati legatura telefonica cu unii dintre operatorii telefonici ai companiei, care, cu promptitudine va vor raspunde la orice intrebare. Numerele de telefon disponibile sunt

+4 0745 145 250 sau +4 0365 455 102

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →