LG oferă o experienţă îmbunătăţită cu ajutorul celor mai noi soluţii pentru spălare şi uscare

Publicat pe 11 Ianuarie 2022
Folosind tehnologie IA inovatoare, cea mai recentă soluţie LG oferă avantaje inegalabile şi o îngrijire atentă a hainelor.

În cadrul CES 2022, LG Electronics (LG) a prezentat un mod mai simplu şi mai inteligent de spălare şi uscare a hainelor, cu ajutorul noii maşini de spălat cu uscător LG WashTower. Noul produs foloseşte tehnologie LG avansată cu Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD™), tehnologie cu abur şi o suită de funcţii care facilitează procesul de spălare şi uscare a hainelor.

Cu ajutorul tehnologiei LG AI DD îmbunătăţită, noul echipament oferă o experienţă personalizată şi poate detecta cantitatea de haine, tipul de material şi nivelul de murdărie, adăugând automat cantitatea necesară de detergent şi reglând modul de spălare pentru o curăţare optimizată.* Noua maşină de spălat foloseşte tehnologia LG cu abur, o metodă testată şi eficientă pentru a obţine haine curate şi reîmprospătate. Pentru un confort sporit, funcţia LG Smart Pairing™ transmite informaţii de la maşina de spălat la uscător recomandând cel mai potrivit ciclu de uscare, pentru a elimina erorile.

Primul model de uscător LG cu IA DD foloseşte un nou ciclu IA care controlează precizia mişcărilor şi selectează automat cele mai potrivite setări pentru tipul de material al hainelor spălate şi pentru o uscare cât mai rapidă. Tehnologia IA folosită de LG permite echipamentului să înveţe rutina şi preferinţele utilizatorului pentru a oferi opţiuni de uscare personalizate la fiecare utilizare. Senzorul cu infraroşu măsoară cu precizie temperatura hainelor în timpul ciclului de uscare şi face reglaje automate pentru a asigura uscarea uniformă a acestora. Spre deosebire de alte echipamente care combină maşina de spălat cu uscătorul şi oferă cuplare prin Bluetooth, ambele componente ale acestui echipament LG pot fi controlate eficient folosind doar panoul de control al maşinii de spălat.

Datorită design-ului modern şi care ocupă foarte puţin spaţiu, noul model de maşină de spălat cu uscător LG WashTower cu DUAL Heat Pump este alegerea ideală, în locul combinaţiei clasice cu maşină de spălat şi uscător suprapuse. Maşina de spălat cu încărcare frontală foloseşte IA DD pentru o curăţare eficientă, iar uscătorul de haine foloseşte tehnologia LG DUAL Inverter Heat Pump pentru a reduce consumul de energie prin uscare la temperatură mică pe tot parcursul ciclului de uscare. Dimensiunea redusă a maşinii de spălat cu uscător LG WashTower ajută la economisirea spaţiului, datorită design-ului fără ţevi, astfel încât echipamentul să poată fi amplasat cu spatele cât mai aproape de perete. De asemenea, acest tip de design elimină nevoia de a curăţa în mod regulat partea din spate a echipamentului.

Oferind performanţă deosebită şi un design sofisticat, noul echipament LG se potriveşte perfect în orice spaţiu şi decor. Maşina de spălat cu uscător WashTower are uşi de sticlă neagră, elemente decorative cromate şi finisaj Black Steel, oferind rezistenţă îndelungată şi protecţie la zgârieturi. Datorită design-ului plat şi unitar, echipamentul poate fi încorporat cu uşurinţă, oferind un aspect minimalist, ultra-modern, cu acces uşor la panoul Center Control™.

„Cu tehnologie LG IA avansată şi funcţii diferenţiate, noul echipament electrocasnic este uşor de utilizat şi oferă o experienţă impecabilă,” spune Lyu Jae-cheol, preşedinte al LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ţinând cont de nevoile oamenilor obişnuiţi şi bazându-ne pe experienţa noastră vastă în domeniul echipamentelor electrocasnice, le putem oferi acum clienţilor noştri soluţii pentru o viaţă mai bună.“

* Ciclul de spălare cu IA detectează materiale precum bumbac natural şi fibre sintetice, precum şi grosimea materialului. Specificaţiile şi funcţiile produsului pot varia, în funcţie de model şi regiune.

# # #

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics este un inovator mondial în domeniul tehnologiei și bunurilor de larg consum, având o prezență în aproape fiecare țară din lume și o forță de muncă diversă, de 74.000 de persoane. LG se compune din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. Având vânzări de 53.000.000.000 USD la nivel mondial în 2019, LG este un producător de top al unei game largi de produse, precum televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, aparate digitale de semnalizare și componente automobilistice. LG este cunoscută și pentru mărcile sale premium avansate LG SIGNATURE și LG ThinQ, ce dispun de tehnologia de inteligență artificială proprie companiei. Pentru mai multe știri despre LG, accesați www.LGnewsroom.com

Domenii: Lifestyle

The Good Company International

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!