Libertate în IT, cu Libertate.init ()

Publicat pe 26 Mai 2021
Datorită sau în ciuda pandemiei din ultimul an, tot mai mulți români au trecut în online și a început să le placă asta. Nu e doar practic, ci e mult mai confortabil să lucrezi din pijamale, cu părul ciufulit și cafeaua sau ceaiul aburind de zor. E libertate și e fain să ai asta la locul de muncă. Mai ales, dacă ai o meserie care îți permite să fii freelancer și să lucrezi de unde ai tu chef și aproape cum ai tu chef.

Băieții de la Libertate.init au stat de vorbă cu noi și ne-au povestit câte ceva despre ei și despre cum e să fii freelancer în România, dar mai ales am povestit despre programul lor de mentorat și misiunea lor de a revoluționa programul 09:00-18:00 al it-iștilor cu experiență.

Raul Pop și Cristian Dascălu, mentorii și fondatorii din spatele brandului Libertate.init (), ajută programatorii cu experiență să devină freelanceri de succes, adică să devină independenți, lucrând de oriunde, cu program flexibil și proiecte pe care și le aleg singuri. Programul lor de mentorat se pretează pentru programatorii cu experiență de minim trei ani, iar deviza programului lor spune așa: ”Devii freelancer de succes în IT și uiți pe veci de corporație!” Un fel de visul american, doar că puțin mai românesc.

”Eu am lucrat ca freelancer mai mult de doi ani de zile și am ajuns să câștig constant 5000 euro/lună. Știu exact problemele și provocările pe care le ai atunci când vrei să treci dintr-un job full time în freelancing. ” - Raul Pop

Așadar, dacă ești programator și vrei să ieși din rutina zilnică, băieții de la Libertate.init sunt aici pentru tine și îți oferă:

  • Un sistem prin care să înveți cum să te poziționezi corect în piața de freelancing și să obții în mod constant clienți de calitate, fără prea multă bătaie de cap;
  • Suport constant pentru a nu-ți mai pierde timpul și energia într-un job de corporație, în care știi că ai ajuns deja la limita de venit și mai ales stagnezi personal și profesional;
  •  Resurse și instrumente utile pentru a elimina lucrurile care te țin pe loc, oferindu-ți evaluare continuă, personalizată, astfel încât tu să ajungi rapid la rezultatul mult dorit.

”Credem că impactul pe care acești oameni îl pot avea în societate este incredibil, dacă și-ar investi cele opt ore în ceea ce își doresc în loc de a irosi energie și timp într-un job plictisitor, fără perspective.”

Sistemul lor testat te învață cum să ajungi freelancer de succes, fără compromisul timpului, adică fără a pierde câțiva ani de încercare pe cont propriu:

  • Învață cum să comunici, să te vinzi și să negociezi corect în piața de IT;
  • Învață cum să găsești clienți de calitate în mod constant;
  • Învață cum să înțelegi aspectele legale și fiscale, astfel încât să obții maximul din orice oportunitate.

Crezi și tu că a venit timpul să fii pe cont propriu?

Hai, alege libertatea în IT și schimbă-ți traiectoria! Intră acum pe https://libertateinit.ro pentru mai multe detalii.

Domenii: Economie, IT, Lifestyle

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Branziba (cunoscuta anterior ca Brandion Agency) este o agentie performanta de branding si marketing. Ai nevoie de mai multi clienti? Contacteaza-ne!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!