Libris.ro gestioneaza cel mai mare depozit de carte din tara cu WMS de la Senior Software

Publicat pe 15 Noiembrie 2018
Libris.ro a deschis cel mai mare depozit de carte din tara. Compania a ales sa foloseasca solutia WMS de la Senior Software pentru a gestiona noul depozit cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati.

Libris.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de carte din Romania, a decis sa deschida anul acesta cel mai mare depozit de carte din tara, pentru a raspunde trendului crescator estimat al vanzarilor de carte. Compania a ales sistemul pentru managementul depozitului (WMS) de la Senior Software, pentru a-si automatiza operatiunile din noul spatiu de stocare, mai mare de trei ori fata de cel precedent.

“Activitatea Libris.ro a crescut organic in ultimii ani si, ca o dezvoltare fireasca, am construit cel mai mare depozit de carte din tara, cu o suprafata totala de 5.000 de metri patrati. Odata cu investitia in infrastructura, am ales sa implementam sistemul WMS de la Senior Software pentru a creste rapiditatea si calitatea livrarilor. Astfel, noile fluxuri logistice ne vor permite ca toate promisiunile librariei noastre online sa fie tinute, dar si sa facem loc pentru noi angajamente”, a declarat Laura Teposu, General Manager Libris.ro.

Odata cu extinderea spatiului de depozitare si a investitiilor in sisteme software, retailerul de carte isi creste semnificativ capacitatea de livrare si acuratetea datelor. Pentru un plus de beneficii, Libris.ro a completat solutia WMS cu o serie de echipamente hardware de la itDepot, precum cititor de coduri de bare, imprimanta termica, cartuse imprimanta, si toner imprimanta.

Sistemul pentru managementul depozitului din portofoliul Senior Software este o solutie flexibila si intuitiva care sprijina echipa Libris.ro sa-si eficientizeze activitatea prin automatizare. Cu ajutorul acestui soft, managerii companiei pot gestiona un numar nelimitat de produse si angajati, fiind prevazut cu functionalitati de scanare marfa la receptie, pick-by-light/by-voice, inventariere automata, raportare, urmarire KPI si nu numai.

Datorita utilizarii solutiei, productivitatea angajatilor Libris va creste prin eliminarea activitatilor manuale repetitive, iar optimizarea spatiului de stocare si a rutelor de deplasare in depozit vor determina identificarea rapida a articolelor.

In plus, utilizatorii obtin un control deplin asupra stocurilor prin vizibilitate end-to-end si trasabiliate completa, la care se adauga reducerea considerabila a erorilor umane si un timp mult mai scurt de procesare a comenzilor.

Cu o cifra de afaceri pe anul 2017 de aproape 6,7 milioane de euro, Libris.ro pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu cu o gama larga de carti, filme, jocuri, muzica si eBook-uri.

Despre WMS 

Solutia WMS este dezvoltata pe platforma Mantis, lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei. Sistemul incorporeaza bune practici testate si validate de catre peste 600 de companii din intreaga lume. Solutia are o structura modulara, putand fi implementata treptat si personalizata dupa nevoile fiecarui business in parte. Flexibilitatea sistemului permite adaptarea acestuia cu usurinta la orice schimbare aparuta in dinamica volumului de activitate.

Despre Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software si Logistics Vision Suite. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din peste 150 de angajati, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din Romania.


SC Senior Software Agency SRL

Fondată în 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Compania a realizat peste 450 de implementări de succes, utilizând...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!