Lichidari de stoc la calculatoare SH. Preturi imbatabile!

Publicat pe 31 Octombrie 2019
Magazinul online Calculator-Ieftin este sursa de produse ieftine si bune pentru toti cei care pun accent pe calitate la preturi decente.

Calculator-Ieftin.ro este magazinul online din care niciun client nu poate sa plece nemultumit. Indiferent ca intentia este de a achizitiona calculatoare second hand sau orice alt produs IT la mana a doua, oferta este generoasa si include o diversitate de modele si preturi. Mai mult decat atat, in timpul lichidarilor de stoc, preturile descresc incredibil, oferindu-se cumparatorilor online posibilitatea de a achizitiona produse IT foarte bune, la preturi mici. De exemplu, in aceasta luna, in categoria lichidari de stoc intra si urmatoarele:

Pachet calculator Lenovo si monitor second hand

Este vorba despre un calculator Lenovo M75e AMD Athlon II X2 220, 4GB ddr3, 250GB, si un desktop din categoria monitoare second hand - Dell 17 inch Grad -A. Oferta nu doar ca poate fi potrivita atat pentru utilizare acasa sau chiar intr-un birou, dar este deosebit de accesibila, pretul fiind de doar 330 RON. De astfel, managementul magazinului online si-a propus sa demonstreze ca “ieftin si bun” este o sintagma cat se poate de reala in cazul produselor incluse in oferta.

Asemenea tuturor produselor de pe rafturile virtuale ale magazinului online si acest pachet este testat si verificat, functioneaza impecabil si poate beneficia de upgrade. De exemplu, se pot adauga GB -1GB = 25 lei, 2 GB = 45 LEI, 4 GB = 90 LEI. Cei care achizitioneaza un astfel de pachet pot sa aleaga sistemul de operare, intre Microsoft Windows 7 Home/ 7 Pro/ 10 Home/ sau 10 Pro – in acest caz, pretul pachetului creste cu 99 lei sau cu 199 lei, insa nici in aceste conditii nu se poate vorbi despre un cost notabil.

Pachet calculator Acer si monitor SH

O alta propunere interesanta consta intr-un pachet care include un calculator Acer Veriton M421G Athlon II X2 250, 4GB ddr2, 320GB si un monitor LCD de 17 inch. Din nou, se poate spune acelasi lucru. Un astfel de sistem atat de ieftin (se poate achizitiona la doar 313,65 lei), dar atat de fiabil, poate fi achizitionat inclusiv pentru utilizare in cadrul unui birou in care este necesar sa se intocmeasca o serie de documente. Bineinteles, este un pachet care va fi rentabil de utilizat si acasa.

Monitoare second hand

Nu in ultimul rand, propunerile din categoria lichidari de stoc din aceasta luna includ si monitoare performante care costa mai putin decat o masa pentru doua persoane la un restaurant.

Monitor second hand LCD Philips 170B, 17 inch, Grad A: este vorba, bineinteles, de un monitor testat inca inainte de a fi inclus in oferta, care functioneaza impecabil. Cu un panou tip TN, monitorul are o rezolutie de 1280 x 1024 si ofera o imagine de 5:4. Costul? Incredibil de avantajos! Doar 74 lei.

Un alt monitor catre care clientul online isi poate indrepta atentia este LCD HP 1740, cu diagonala de 17 inchi.

In concluzie, magazinul online Calculator-Ieftin este sursa de produse ieftine si bune pentru toti cei care pun accent pe calitate la preturi decente.

Domenii: IT

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →