Lidl sustine Ambasada Sustenabilitatii in Romania si lanseaza impreuna proiectul „100 de Romani”

Publicat pe 3 Decembrie 2018
In prag de Centenar, constructia unui viitor sustenabil este masurata de Lidl si de Ambasada Sustenabilitatii in Romania prin „100 de Romani”, un proiect-radiografie a societatii romanesti. „100 de Romani” este un audit statistic care raspunde la intrebarea “Daca Romania ar fi o comunitate formata din 100 de oameni, cum ar fi ei?”. Cat de educati sau cat de saraci? Cum ar arata viata lor? Ce este bine si ce este rau in Romania la 100 de ani?

Lansarea proiectului a avut loc pe 27 noiembrie, in cadrul unui eveniment desfasurat la sediul Ambasadei Sustenabilitatii, un spatiu ce faciliteaza dialogul social despre sustenabilitate si o comunitate responsabila. 

Proiectul este sustinut de Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Guvernului Romaniei si cuprinde o colectie de 100 de infografii, cu date statistice conectate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) si impartite in categorii relevante pentru societatea romaneasca: Demografic, Familie, Saracie, Venituri, Credite si Economii, Locuinta, Transport, Angajati, Tehnologie, Mediu, Educatie, Sanatate, Cultura si Copii.

Distribuie:

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →